Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 1300τ.μ. - Αρτεμίσιο, Ν. Ζακύνθου

Ζητούμενη τιμή: 65000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Ν. Ζακύνθου, Αρτεμίσιο

65,000 €

Ν. Ζακύνθου, Αρτεμίσιο

ID: 232121002-84

Τετραγωνικά Μέτρα

1300

Κωδικός ακινήτου: 2-170 - Video

Πωλείται γωνιακό οικόπεδο 1300 τ.μ. εντός οικισμού στο Μαχαιράδο Ζακύνθου, σε εξαιρετική τοποθεσία. Η μοναδική αυτή θέση προσφέρει άμεση πρόσβαση στο κεντρικό χωριό και την κύρια οδό που συνδέει τα γύρω χωριά, εξασφαλίζοντας άνετη και εύκολη μετακίνηση.

Το οικόπεδο είναι ιδανικό για την ανέγερση μίας ή περισσότερων κατοικιών, καθώς διαθέτει δόμηση 400 τ.μ. για κατοικίες. Η μορφολογία του οικοπέδου και η εύκολη πρόσβαση διευκολύνουν σημαντικά τη διαδικασία της ανέγερσης. Είναι κατάλληλο τόσο για ιδιοκατοίκηση, προσφέροντας γρήγορη πρόσβαση στην πόλη της Ζακύνθου, όσο και για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια ενοικίαση κατοικιών.

Η γραφική ομορφιά και η ήρεμη ατμόσφαιρα της περιοχής καθιστούν αυτό το οικόπεδο ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ήσυχο και άνετο τόπο για κατοικία ή επιχειρηματική δραστηριότητα. Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, καφέ και άλλες απαραίτητες υπηρεσίες για την καθημερινή ζωή.

Ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι οι κορυφαίες παραλίες του νησιού είναι εύκολα προσβάσιμες. Η παραλία του Αγίου Σώστη, το Καλαμάκι και η παραλία του Λαγανά είναι αγαπημένοι προορισμοί τόσο για ξένους όσο και για ντόπιους.

Το οικόπεδο αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν την δική τους κατοικία κοντά, αλλά ταυτόχρονα έξω από το κέντρο του νησιού. Επίσης, μπορεί να αξιοποιηθεί ως επενδυτικό ακίνητο, καθώς ο νέος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να χτίσει κατοικίες έως 400 τ.μ. και να τις εκμεταλλευτεί μέσω του τουρισμού.

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.