Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 1000τ.μ. - Αρτεμίσιο, Ν. Ζακύνθου

Ζητούμενη τιμή: 50000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Ν. Ζακύνθου, Αρτεμίσιο

50,000 €

Ν. Ζακύνθου, Αρτεμίσιο

ID: 232121002-52

Τετραγωνικά Μέτρα

1000

Κωδικός ακινήτου: 2-162 - Video

Πωλείται οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο συνολικής επιφάνειας 1.000 τ.μ., το οποίο βρίσκεται εντός οικισμού με μεγάλη δυνατότητα  δόμησης.
Αποτελεί ιδανικό σημείο για την ανέγερση μίας ή περισσοτέρων κατοικιών, προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό ηρεμίας και εύκολης πρόσβασης σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις.
Το οικόπεδο βρίσκεται σε μια καταπράσινη περιοχή, προσφέροντας μια ήσυχη και γαλήνια ατμόσφαιρα μακριά από τον θόρυβο και την κίνηση της πόλης. Ωστόσο, η τοποθεσία του παραμένει κοντά στην πόλη, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση σε όλα τα καταστήματα, τις υπηρεσίες και τις υποδομές που χρειάζεστε καθημερινά.

Επιπλέον, το οικόπεδο διαθέτει ελαιόδεντρα, τα οποία προσδίδουν ιδιαίτερη ομορφιά και φυσική χάρη στον χώρο τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν επίσης και για την παραγωγή ελαιολάδου για προσωπική κατανάλωση.

Το οικόπεδο αυτό αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, τόσο για κατασκευή μόνιμης κατοικίας όσο και για εξοχική κατοικία. Η προνομιακή του τοποθεσία σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που προσφέρει για εκμετάλλευση του φυσικού τοπίου και των δέντρων του, το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.