Πώληση Μονοκατοικία 330τ.μ. - Αρτεμίσιο, Ν. Ζακύνθου

Ζητούμενη τιμή: 750000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ν. Ζακύνθου, Αρτεμίσιο

750,000 €

Ν. Ζακύνθου, Αρτεμίσιο

ID: 232121002-51

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

330

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2009

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 2-164 

ΠΩΛΕΙΤΑΙ πολυτελής βίλα τριών επιπέδων 330 τ.μ., κατασκευασμένη με υλικά υψηλής ποιότητας σε ένα  οικόπεδο 1230 τ.μ.. Το σπίτι περιβάλλεται από ένα πλούσιο και καταπράσινο τοπίο, δημιουργώντας μια όαση ηρεμίας και φυσικής ομορφιάς. Στον εξωτερικό του χώρο διαθέτει μια εντυπωσιακή πισίνα ενώ ο κήπος είναι προσεκτικά διαμορφωμένος, με καταπράσινο γκαζόν, πολύχρωμα λουλούδια, καλλωπιστικούς θάμνους και οπωροφόρα δέντρα.
 
Το ακίνητο είναι διαρρυθμισμένο σε τρία κύρια επίπεδα:

To ισόγειο (80 τ.μ.) λειτουργεί ως ανεξάρτητο διαμέρισμα με δική του ανεξάρτητη είσοδο και περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξεχωριστή μονάδα, που μπορεί να νοικιαστεί ανεξάρτητα από την υπόλοιπη βίλα.
Στο πρώτο επίπεδο (120 τ.μ.) όπου είναι ο πυρήνας της βίλας, παρατηρούμε έναν υπέροχο συνδυασμό λειτουργικότητας και στυλ. Το επίπεδο αυτό αποτελείται από μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κομψά διακοσμημένη με ιταλικά έπιπλα, μία ευρύχωρη τραπεζαρία και ένα άνετο καθιστικό με τζάκι, εξασφαλίζοντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για χαλάρωση.
Επιπλέον, υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.
Δύο σκεπαστές βεράντες ενισχύουν την εμπειρία ζωής στον εξωτερικό χώρο, με μία από αυτές να διαθέτει τραπεζαρία απέναντι από το μπάρμπεκιου.
Στο δεύτερο επίπεδο (90 τ.μ.)  φιλοξενούνται δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο μπάνιο , καθώς και μια βοηθητική κουζίνα. Μια βεράντα προσφέρει πανοραμική θέα προς τους γύρω ελαιώνες και τα βουνά, δημιουργώντας έναν ήρεμο χώρο ανάπαυσης. Το ακίνητο επίσης διαθέτει μεγάλη αποθήκη και κλειστό γκαράζ χωρητικότητας τουλάχιστον 3 αυτοκινήτων.
Η βίλα διαθέτει κλιματισμό σε όλους τους χώρους και κεντρικό σύστημα θέρμανσης, εξασφαλίζοντας άνεση και πρακτικότητα όλο το χρόνο.

Βρίσκεται σε μία ήσυχη τοποθεσία ενώ παράλληλα προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του νησιού όπως Λαγανάς, Αγιος Σωστής, Καλαμάκι όσο και στην πόλη της Ζακύνθου .
Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης, καθώς η βίλα προσφέρεται τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για τουριστική εκμετάλλευση. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα, εκτός της εξαιρετικής της τοποθεσίας και της άριστης κατασκευής της,  είναι το ότι η βίλα χωρίζεται σε δύο ξεχωριστές ιδιοκτησίες. Αυτό σας παρέχει την ευελιξία να διαμείνετε στη μία από αυτές και να εκμεταλλευτείτε την άλλη μέσω ενοικίασης, προσφέροντας τη δυνατότητα για πρόσθετο εισόδημα ή ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το ακίνητο αποκλειστικά επενδυτικά και να εκμεταλλευτείτε 2 διαφορετικές ιδιοκτησίες αυξάνοντας ακόμη το εισόδημα σας και επιταχύνοντας την απόσβεση των χρημάτων για την επένδυση αυτή.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Τζάκι

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Κήπος

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.