Πώληση Μονοκατοικία 90τ.μ. - Αρτεμίσιο, Ν. Ζακύνθου

Ζητούμενη τιμή: 135000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ν. Ζακύνθου, Αρτεμίσιο

135,000 €

Ν. Ζακύνθου, Αρτεμίσιο

ID: 232121002-56

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

90

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2022

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 2-166 - Video

Πωλείται νεόδμητη ημιτελής μονοκατοικία, συνολικού εμβαδού 90 τ.μ.  σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 510 τ.μ. με υπέροχη θέα στο βουνό.
Βρίσκεται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από δέντρα, προσφέροντας ηρεμία και γαλήνη. Η πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη, καθώς το οικόπεδο διαθέτει είσοδο από δύο ασφαλτοστρωμένους δρόμους.
Η κατασκευή ολοκληρώθηκε το 2022 και διαθέτει νέες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Το εσωτερικό της κατοικίας περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο.
Επίσης διαθέτει σίτες για προστασία από τα έντομα και τη σκόνη και διπλά τζάμια για πλήρη μόνωση από ήχους και καιρικές συνθήκες.
Η μονοκατοικία έχει τη δυνατότητα κατασκευής σοφίτας, η οποία μπορεί να μετατραπεί σε τρίτο υπνοδωμάτιο για την οικογένεια η για να φιλοξενήσετε τους επισκέπτες σας. Η πρόσβαση στην κατοικία γίνεται μέσω τριών εισόδων, με σκαλιά ή χωρίς, παρέχοντας ευελιξία και άνεση.

Επιπλέον, η κατοικία διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, προεγκατάσταση για κλιματιστικά, αναμονές για boiler και για αναμονές για ηλιακό θερμοσίφωνα μειώνοντας τα έξοδα θέρμανσης νερού.
Επίσης, τα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν εξαιρετική μόνωση και ανθεκτικότητα, βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση της κατοικίας.

Στους εξωτερικούς χώρους υπάρχει χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα, αποθήκη, κήπος και πόρτα ασφαλείας. Τα διπλά τζάμια εξασφαλίζουν ηχομόνωση και θερμομόνωση.
Επιπλέον, υπάρχει γκαράζ με συρόμενη πόρτα, το οποίο παρέχει επιπλέον ασφάλεια και πρακτικότητα.
 
Είναι πλήρως περιφραγμένη, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη προστασία και ασφάλεια. Επιπλέον, υπάρχει χώρος για την κατασκευή πισίνας, προσφέροντας τη δυνατότητα για επιπλέον ανέσεις και πολυτέλεια.
Η μονοκατοικία βρίσκεται σε μια κεντρική τοποθεσία, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στους κύριους δρόμους του νησιού. Σε κοντινές αποστάσεις, θα βρείτε την δημοφιλή περιοχή του Λαγανά και τη γραφική παραλία του Αγίου Σώστη που ξεχωρίζει για τη φυσική της ομορφιά και το γραφικό λιμανάκι της.

Αυτή η κατοικία αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα σύγχρονο, άνετο και ασφαλές σπίτι με όλες τις απαραίτητες ανέσεις και υποδομές στο οποίο όμως θα μπορούν να προσθέσουν τις δικές τους προσωπικές πινελιές ολοκληρώνοντας την κατασκευή του όπως εκείνοι το επιθυμούν.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Διαμπερές

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Θέσεις Parking: Δύο

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.