Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 4000τ.μ. - Χώρα, Χώρα (Ζάκυνθος)

Ζητούμενη τιμή: 400000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Χώρα (Ζάκυνθος), Χώρα

400,000 €

Ν. Ζακύνθου, Χώρα (Ζάκυνθος), Χώρα

ID: 232121002-87

Τετραγωνικά Μέτρα

4000

Κωδικός ακινήτου: 2-197 - Video

Πωλείται οικόπεδο 4 στρεμμάτων στην πόλη της Ζακύνθου, σε εξαιρετική τοποθεσία με πολλές δυνατότητες αξιοποίησης. Το οικόπεδο βρίσκεται εντός σχεδίου πόλεως, είναι επίπεδο και έχει μεγάλη δυνατότητα δόμησης, καθιστώντας το ιδανικό για διάφορες χρήσεις.
Μία από τις επιλογές είναι η κατασκευή μιας ευρύχωρης μονοκατοικίας που θα διαθέτει μεγάλους εσωτερικούς χώρους, κήπο για εξωτερικές δραστηριότητες, πισίνα καθώς και γκαράζ για την άνετη στάθμευση οχημάτων.  Εναλλακτικά, το οικόπεδο προσφέρεται για τη δημιουργία ενός μικρού συγκροτήματος κατοικιών. Αυτό το συγκρότημα θα μπορούσε να περιλαμβάνει διαμερίσματα ή μεζονέτες, τα οποία θα μπορούσαν να ενοικιαστούν σε μακροπρόθεσμη ή βραχυπρόθεσμη βάση. Με την αυξανόμενη ζήτηση για ενοικιαζόμενα καταλύματα στη Ζάκυνθο, μια τέτοια επένδυση θα μπορούσε να προσφέρει σημαντικά έσοδα, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Για τουριστική εκμετάλλευση, το οικόπεδο είναι ιδανικό για την κατασκευή πολυτελών βιλών ή μικρών τουριστικών καταλυμάτων, τα οποία θα μπορούσαν να ενοικιαστούν σε τουρίστες.
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής επαγγελματικών χώρων. Για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργηθεί ένα κτήριο ή συγκρότημα κτηρίων που θα στεγάζουν γραφεία για επιχειρήσεις.
Το οικόπεδο είναι επίσης κατάλληλο για τη δημιουργία ενός κέντρου διανομής, το οποίο θα μπορούσε να εξυπηρετεί επιχειρήσεις logistics ή e-commerce.  
Επιπλέον, είναι ιδανικό για εγκαταστάσεις αποθήκευσης, όπου θα μπορούσαν να αποθηκευτούν αυτοκίνητα, προϊόντα ή άλλος εξοπλισμός, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Το οικόπεδο βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, μόλις 700 μέτρα από το κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις βασικές υποδομές και υπηρεσίες.
Η τουριστική περιοχή του Αργασίου, με τα πολυάριθμα εστιατόρια και τουριστικά καταστήματα, βρίσκεται πολύ κοντά, προσφέροντας πληθώρα επιλογών για διασκέδαση και αναψυχή. Το Καλαμάκι, μια περιοχή διάσημη για τις όμορφες παραλίες της και το θαλάσσιο πάρκο όπου προστατεύονται οι θαλάσσιες χελώνες Caretta-Caretta, είναι επίσης σε κοντινή απόσταση.

Με όλα τα παραπάνω, το οικόπεδο προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για κάθε είδους επενδυτική κίνηση, είτε αφορά κατοικία, τουριστική εκμετάλλευση, είτε επαγγελματική δραστηριότητα. Η κοντινή απόσταση από την πόλη της Ζακύνθου και τις τουριστικές περιοχές το καθιστά ακόμη πιο ελκυστικό για μελλοντική αξιοποίηση.



H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.