Πώληση Μεζονέτα 108τ.μ. - Χώρα, Χώρα (Ζάκυνθος)

Ζητούμενη τιμή: 170000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Χώρα (Ζάκυνθος), Χώρα

170,000 €

Ν. Ζακύνθου, Χώρα (Ζάκυνθος), Χώρα

ID: 232121002-47

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

108

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 2-154 
 Πωλείται πλήρως επιπλωμένη μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 108 τ.μ., η οποία διαθέτει έναν τέλειο συνδυασμό άνεσης και λειτουργικότητας.
Η μεζονέτα αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και περιλαμβάνει ευρύχωρους και καλαίσθητους χώρους.
Στο ισόγειο, θα βρείτε ένα άνετο σαλόνι, μία ευρύχωρη και πολύ μοντέρνα κουζίνα, μεγάλο μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο. Σε περίπτωση που ο νέος ιδιοκτήτης το επιθυμεί υπάρχει η δυνατότητα το υπνοδωμάτιο να ενωθεί με το σαλόνι, δημιουργώντας μια πιο ανοιχτή και ευρύχωρη διάταξη στο σαλόνι. Μέσω μιας εντυπωσιακής εσωτερικής σκάλας, κατευθυνόμαστε στον πρώτο όροφο, όπου υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και ακόμη ένα μπάνιο.
Η μεζονέτα διαθέτει υψηλής ποιότητας κουφώματα αλουμινίου, εξασφαλίζοντας εξαιρετική μόνωση και ασφάλεια, ηλεκτρικές συσκευές, εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα και αποθήκη.
Βασικά πλεονεκτήματα του ακινήτου είναι το μεγάλο μπαλκόνι και το γεγονός ότι είναι έτοιμο για άμεση κατοίκηση.
Ανακαινισμένη το 2007 επίσης διαθέτει κλιματισμό, τέντες, σίτες, laundry room, καθιστώντας το ιδανικό σπίτι για μια οικογένεια ή ζευγάρι που αναζητά έναν άνετο και πρακτικό χώρο διαβίωσης.
Η τοποθεσία του σπιτιού είναι εξαιρετική, κοντά σε αγορά με πληθώρα καταστημάτων, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, καφέ και μουσεία. Μπορείτε να περπατήσετε μέχρι το κέντρο της πόλης για να απολαύσετε το γεύμα ή τον καφέ σας, να κάνετε τα ψώνια σας ή απλά να κάνετε μια βόλτα. Η κοντινότερη παραλία, το Κρυονέρι, είναι ιδανική για μια γρήγορη απόδραση για να απολαύσετε το μπάνιο σας. Επίσης οι παραλίες του Αργασίου και του Τσιλιβί απέχουν μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι.
Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της κατοικίας, όπως η εξαιρετική τοποθεσία, οι άνετοι χώροι, η σωστή διαρρύθμιση, καθώς και το γεγονός ότι πωλείται πλήρως επιπλωμένη και έτοιμη για χρήση, καθιστούν τη μεζονέτα αυτή ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για εκμετάλλευση. Ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να αγοράσει το σπίτι και να κατοικήσει σε αυτό από την επόμενη μέρα ή να το χρησιμοποιήσει ως επένδυση, νοικιάζοντάς το σε τουρίστες και απολαμβάνοντας άμεσα έσοδα από την εκμετάλλευσή του.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.