Πώληση Μονοκατοικία 115τ.μ. - Χώρα, Χώρα (Ζάκυνθος)

Ζητούμενη τιμή: 300000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Χώρα (Ζάκυνθος), Χώρα

300,000 €

Ν. Ζακύνθου, Χώρα (Ζάκυνθος), Χώρα

ID: 232121002-54

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

115

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2003

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 2-155 - Video

ΠΩΛΕΙΤΑΙ  μονοκατοικία σε πολύ καλή κατάσταση και έχει εμβαδόν 115 τ.μ. σε οικόπεδο 520 τ.μ.
Περιλαμβάνει τρία άνετα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, κουζίνα και σαλόνι, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα.
Στον εσωτερικό χώρο, θα βρείτε τζάκι που προσφέρει ζεστασιά τους χειμερινούς μήνες, ενώ το air condition εξασφαλίζει δροσερή ατμόσφαιρα το καλοκαίρι. Για την ασφάλεια του σπιτιού, υπάρχουν εγκατεστημένοι συναγερμός και κάμερες παρακολούθησης.

Υπάρχει επίσης boiler που διασφαλίζει ζεστό νερό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ το laundry room είναι ιδανικό για την πλύση και το σιδέρωμα των ρούχων.
Στο υπόγειο του σπιτιού θα βρείτε ένα τεράστιο υπόγειο γκαράζ που μπορεί να φιλοξενήσει πολλά αυτοκίνητα, καθώς και μεγάλη αποθήκη ιδανική για εργαλεία και εξοπλισμό. Ο κήπος προσφέρει άνετο χώρο για χαλάρωση και οικογενειακές στιγμές.

Η μονοκατοικία διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, εξασφαλίζοντας ζεστασιά και άνεση τους χειμερινούς μήνες.

Η τοποθεσία της μονοκατοικίας είναι ιδανική, καθώς προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια σε μια ήσυχη γειτονιά, αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου. Σε κοντινές αποστάσεις, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την καθημερινότητά σας, καθώς και εύκολη πρόσβαση στο λιμάνι και το αεροδρόμιο.
Η πόλη της Ζακύνθου προσφέρει μια πλούσια γκάμα από ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα, που αξίζει να εξερευνήσετε και να απολαύσετε την μοναδική ατμόσφαιρα της περιοχής.

Επιπλέον, είστε κοντά σε γνωστές τουριστικές περιοχές όπως το Αργάσι, που φημίζεται για τις ταβέρνες και τη νυχτερινή ζωή, και το Καλαμάκι, γνωστό για την μεγάλη αμμώδη παραλία του και τα ρηχά νερά, ιδανικά για οικογένειες. Εδώ μπορείτε να δείτε και τη χελώνα Καρέτα Καρέτα, σύμβολο της περιοχής. Ελαφρώς πιο μακριά, ο Βασιλικός προσφέρει πλούσια βλάστηση και πανέμορφες αμμουδιές με καταγάλανα νερά. Αυτή η μονοκατοικία προσφέρει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην ηρεμία της εξοχής και την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τα αξιοθέατα της Ζακύνθου. Είναι ιδανική για όσους αναζητούν ένα μόνιμο σπίτι ή ένα εξοχικό καταφύγιο.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Τζάκι

Κλιματισμός

Θυροτηλεόραση

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Έξι

Συναγερμός

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.