Πώληση Διαμέρισμα 45τ.μ. - Άγιος Κωνσταντίνος, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 54000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Βόλος, Άγιος Κωνσταντίνος

54,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Άγιος Κωνσταντίνος

ID: 230941060-30

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

45

Έτος Κατασκευής

1985

Όροφος

Ημιόροφος

Κυριάκος Παπαγεωργίου: Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή.

Κωδικός ακινήτου: 1252-10527

ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα ημιωρόφου συνολικής επιφάνειας 45 τ.μ. στον Βόλο, περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος, μόνο 100 μέτρα από τη θάλασσα. Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 1985 και αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει ξύλινα κουφώματα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, καθώς και εντοιχιζόμενες ντουλάπες. Χρήζει ανακαίνισης.

Το ακίνητο είναι ιδανικό για επενδυτικούς σκοπούς, καθώς βρίσκεται κοντά στο πανεπιστήμιο, καθιστώντας το κατάλληλο για φοιτητές. Η προνομιακή του θέση κοντά στη θάλασσα και στο κέντρο του Βόλου προσδίδει επιπλέον αξία. Μια εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη. Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Κυριάκος Παπαγεωργίου, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή στον Βόλο.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.