Πώληση Διαμέρισμα 48τ.μ. - Άγιος Κωνσταντίνος, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 55000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Βόλος, Άγιος Κωνσταντίνος

55,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Άγιος Κωνσταντίνος

ID: 230941129-27

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

48

Έτος Κατασκευής

1976

Όροφος

Ημιυπόγειο

Γιώργος Μεταφτσής 6906825777 - Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας και μέλος της μεσιτικής ομάδας #NTteam στο Βόλο - (Θεοδωρίδης Νικόλαος , Τζιαφέτας Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος, Τάνας Αναστάσιος). 
Πωλείται διαμέρισμα 2άρι 48,35 τ.μ. στον Άγιο Κωνσταντίνο, ημιυπόγειο, πολύ φωτεινό και πλήρως ανακαινισμένο. Το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας, καινούργια κουζίνα και μπάνιο, ενεργειακά κουφώματα και ατομικό λεβητάκι φυσικού αερίου. Αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνας-σαλονιού, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο.Το διαμέρισμα είναι μισθωμένο με μηνιαίο μίσθωμα 300 ευρώ, προσφέροντας έτσι μια σταθερή εισοδηματική απόδοση. Βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής του Αγίου Κωνσταντίνου, πολύ κοντά στο πανεπιστήμιο, πάρκο του Αγίου Κων/νου και την παραλία, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες της περιοχής.Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα, ιδανικό τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε επίσκεψη, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Μπάνιο

Διαμπερές

Φοιτητική κατοικία

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Πόρτα ασφαλείας

Επιτρέπονται κατοικίδια

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.