Πώληση Επιχείρηση 150τ.μ. - Άγιος Κωνσταντίνος, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 20000 €

Επαγγελματικό - Πώληση - Βόλος, Άγιος Κωνσταντίνος

20,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Άγιος Κωνσταντίνος

ID: 230941127-14

Συνολικά Δωμάτια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

150

Έτος Κατασκευής

1985

Όροφος

Ισόγειο

Κουρουγεωργάκη Βασιλική-Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας. Διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα προς πώληση Καταξιωμένη επιχείρηση στο χώρο της Αρτοποιίας και της παρασκευής άρτων και συναφών ειδών καθώς και διανομής των προϊόντων αυτών.
Η επιχείρηση διατηρείται 100 χρόνια στον χώρο και λόγω της υψηλής προβολής που διαθέτει λόγω θέσης, έχει ναι μεν σταθερή πελατεία αλλά και συνεχής εισροή νέων πελατών καθημερινά. Βρίσκεται στην οδό Γαλλίας στον Βόλο, εξαιρετικός δρόμος προβολής και εμπορικότητας.
Το ακίνητο στο οποίο στεγάζεται η Επιχείρηση, αποτελείται από έναν Χώρο συνολικής επιφάνειας εμβαδού 150τμ. Μαζί με την επιχείρηση και τον εγκατεστημένο εξοπλισμό, διατίθεται και ένα όχημα διανομής (Citroen Berlingo) ,όπως και το υπάρχων εμπόρευμα πρώτων υλών. Το κατάστημα διαθέτει πρατήριο και παρασκευαστήριο. Τροφοδοτεί πολλαπλές επιχειρήσεις, εστίασης, πρατήρια και λόγω της προνομιακής του θέσεις και πολλά σχολεία. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκεται το 4ο και 5ο δημοτικό σχολείο Βόλου, νηπιαγωγείο και βρεφονηπιακός σταθμός και δεν υπάρχει κοντινότερο πρατήριο που να εξυπηρετεί τα παραπάνω.
Το παρασκευαστήριο απαρτίζεται από όλο τον σύγχρονο εξοπλισμό αφού διαθέτει Φούρνους, ψυγεία, ταχυζυμωτήρια, ζυγοκοπτικά, αναβατικά και ότι άλλο είναι απαραίτητο για την σωστή λειτουργεία της επιχείρησης. Επίσης το πρατήριο που είναι ανεξάρτητος χώρος διαθέτει τα δικά του απαραίτητα εφόδια και είναι και αυτό πλήρη εξοπλισμένο.
Όλα τα παραπάνω το απαρτίζουν ως μία επενδυτική ευκαιρία και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας το υποδείξουμε!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.