Πώληση Διαμέρισμα 120τ.μ. - Φορτέτζα, Ρέθυμνο

Ζητούμενη τιμή: 420000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Ρέθυμνο, Φορτέτζα

420,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Ρέθυμνο, Φορτέτζα

ID: 231661008-111

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

120

Έτος Κατασκευής

1977

Όροφος

1ος

Το νέο αποκλειστικό project προς πώληση από το γραφείο RE/MAX Creative και την ομάδα GK Property Partners, με την ονομασία Fortezza Project Old Town, αποτελείται από τέσσερα διαμερίσματα σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου. Το project βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από το εμβληματικό φρούριο της Φορτέτζας και την παραλία της πόλης.
Η παλιά πόλη του Ρεθύμνου αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών από όλο τον κόσμο. Οι παραδοσιακές ταβέρνες, τα νυχτερινά μαγαζιά και τα ιστορικά μνημεία είναι μόνο μερικές από τις ομορφιές που προσφέρει, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.
Στο τριώροφο αυτό κτίριο, διατίθεται προς πώληση μια κατοικία 120 τ.μ.,1ου ορόφου η οποία περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, το μπάνιο μια εσωτερική αποθήκη καθώς και δυο άνετα υπνοδωμάτια το ένα με το δικό του μπάνιο. Τα εξωτερικά ξύλινα κουφώματα συνάδουν με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της παλιάς πόλης, προσφέροντας μια ιδιαίτερη αισθητική πινελιά.
Η θέρμανση του διαμερίσματος εξασφαλίζεται μέσω σύγχρονων κλιματιστικών τελευταίας τεχνολογίας, που παρέχουν οικονομική κατανάλωση ρεύματος.
Το συγκεκριμένο διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία, είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επενδυτικούς σκοπούς, προσφέροντας τη δυνατότητα ενός αξιόλογου εισοδήματος στην πιο δημοφιλή περιοχή του Ρεθύμνου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α+

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κλιματισμός

WC

Μπάνιο

Αποθήκη

Διαμπερές

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.