Πώληση Διαμέρισμα 60τ.μ. - Φορτέτζα, Ρέθυμνο

Ζητούμενη τιμή: 195000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Ρέθυμνο, Φορτέτζα

195,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Ρέθυμνο, Φορτέτζα

ID: 231661008-109

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

60

Έτος Κατασκευής

1977

Όροφος

Ισόγειο

Το  Fortezza  Project Old Town, είναι το νέο αποκλειστικό project από τη RE/MAX Creative και την ομάδα GK Property Partners, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία επένδυσης ή ιδιοκατοίκησης στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου.

Το  project περιλαμβάνει τέσσερα διαμερίσματα σε μία από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες, μόλις λίγα βήματα από το επιβλητικό φρούριο της Φορτέτζας και την παραλία.

Το  Ρέθυμνο, με την πλούσια ιστορία και τον έντονο τουριστικό χαρακτήρα, μαγνητίζει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Η παλιά πόλη με τις γραφικές ταβέρνες, τα ζωντανά νυχτερινά στέκια και τα ιστορικά αξιοθέατα προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία μέρα και νύχτα.

Ανάμεσα σε αυτά τα διαμερίσματα, ξεχωρίζει μια ισόγεια κατοικία 60 τ.μ., με δική της αυλή 20 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης. Ο σχεδιασμός της ακολουθεί την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής, με ξύλινα εξωτερικά κουφώματα που προσδίδουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, ένα μπάνιο, καθώς και ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, που εξασφαλίζει επιπλέον άνεση και ιδιωτικότητα. Η αυλή μπορεί να μετατραπεί σε έναν όμορφο εξωτερικό χώρο, ιδανικό για χαλάρωση και διασκέδαση, ενώ η θέρμανση εξασφαλίζεται μέσω σύγχρονων και ενεργειακά αποδοτικών κλιματιστικών.

Αυτή η κατοικία αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή, ικανή να προσφέρει σημαντικό εισόδημα στην πιο δημοφιλή και τουριστική περιοχή του Ρεθύμνου.

 

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.