Ενοικίαση Γκαρσονιέρα/Studio 18τ.μ. - 40 Εκκλησιές, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 200 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Ενοικίαση - Θεσσαλονίκη Δήμος, 40 Εκκλησιές

200 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, 40 Εκκλησιές

ID: 231571032-75

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

18

Έτος Κατασκευής

1980

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 109-3129 - Θεσσαλονίκη - Δήμος 40 Εκκλησιές

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στον 1ο όροφο, συνολικής επιφάνειας 27 τ.μ. Το ακίνητο διαθέτει έναν ενιαίο χώρο με κουζίνα και μπάνιο. Κατασκευασμένο το 1981, έχει ενεργειακή κλάση Δ και προσφέρει θέρμανση με θερμοσυσσωρευτή. Έχει θέα στο πάρκο, ενώ τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου και τα διπλά τζάμια εξασφαλίζουν ησυχία και άνεση. Το διαμέρισμα διαθέτει πλακάκια στο δάπεδο, ανελκυστήρα, ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και νυχτερινό ρεύμα. Η ανοιχτωσιά του χώρου προσφέρει αίσθηση ελευθερίας και άνεσης.

Η πολυκατοικία έχει μόνο φοιτητές, είναι ένα οικονομικό διαμέρισμα σε εξαιρετική τοποθεσία. Ιδανικό τόσο για φοιτητές, καθώς βρίσκεται δίπλα σε στάσεις ΜΜΜ, νοσοκομεία, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, μαγαζιά εστίασης και μόλις λίγα λεπτά από τα Πανεπιστήμια και το κέντρο της πόλης. Για περισσότερες πληροφορίες ή και για να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Τύπος Θέρμανσης: Θερμοσυσσωρευτές

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Ανελκυστήρας

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

Θέα: Πάρκο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.