Ενοικίαση Διαμέρισμα 40τ.μ. - 40 Εκκλησιές, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 400 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Θεσσαλονίκη Δήμος, 40 Εκκλησιές

400 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, 40 Εκκλησιές

ID: 231571032-70

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

40

Έτος Κατασκευής

1975

Όροφος

Ημιυπόγειο

Κωδικός Ακινήτου: 109-3102 – Θεσσαλονίκη - 40 Εκκλησιές

Ενοικιάζεται
ανακαινισμένο και πλήρως ημιεπιπλωμένο (τα έπιπλα στο σαλόνι δεν περιλαμβάνονται, ωστόσο κατόπιν συνεννόησης μπορούν να προστεθούν) ημιυπόγειο διαμέρισμα, συνολικής επιφάνειας 40 τ.μ. Το διαμέρισμα διαθέτει 1 ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, άνετο σαλόνι, λειτουργική κουζίνα και μπάνιο. Κατασκευάστηκε το 1975 και έχει ενεργειακή κλάση Δ. Προσφέρει άνεση με σύστημα θέρμανσης κλιματισμού και διαθέτει σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας και μια τρίφυλλη ντουλάπα. Επιπλέον, περιλαμβάνει κήπο και είναι εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Το διαμέρισμα είναι φωτεινό και ευρύχωρο. Ιδανικό για φοιτητές, λόγω της τοποθεσίας του αλλά και για εργαζόμενους.

Η περιοχή είναι ασφαλής, ήρεμη και προσφέρει άμεση πρόσβαση σε super markets, φαρμακεία, σχολεία, πάρκα και καταστήματα εστίασης καθώς και κοντά στα πανεπιστήμια. Επιπλέον, υπάρχει στάση λεωφορείου πολύ κοντά στο διαμέρισμα, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις σας. Για περισσότερες πληροφορίες ή και για να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Φοιτητική κατοικία

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.