Ενοικίαση Μεζονέτα 63τ.μ. - Νέα Μουδανιά, Μουδανιά

Ζητούμενη τιμή: 380 €

Μεζονέτα - Ενοικίαση - Μουδανιά, Νέα Μουδανιά

380 €

Ν. Χαλκιδικής, Μουδανιά, Νέα Μουδανιά

ID: 231511052-11

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

63

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2004

Όροφος

2ος

Προς Ενοικίαση αποκλειστικά από τη RE/MAX Metron!

Διαμέρισμα με "loft" στον 2ο όροφο οικοδομής στο κέντρο των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής. Είναι 63τ.μ. περίπου και αποτελείται από σαλονοκουζίνα, ένα δωμάτιο, μπάνιο και wc. Το πρώτο επίπεδο είναι 30 τ.μ. περίπου και αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονοκουζίνας, χώλ και ένα μπάνιο.
Η σαλονοκουζίνα οδηγεί σε ευρύχωρο μπαλκόνι που βλέπει σε δρόμο του κέντρου των Μουδανιών και έχει δυτικό προσανατολισμό. Το χωλ συνδέει τη σαλονοκουζίνα με το μπάνιο, διαθέτει εντοιχισμένη ντουλάπα με ράφια και μεγάλο παράθυρο που χαρίζει ακόμη περισσότερο φως στον χώρο. Το μπάνιο διαθέτει ντουζιέρα και παράθυρο που επιτρέπει να αερίζεται και χωράει να τοποθετηθεί και ένα στενό πλυντήριο ρούχων.
Μία κυκλική μεταλλική εσωτερική σκάλα συνδέει το πρώτο επίπεδο με την σοφίτα των 33 τ.μ. περίπου.
Η σοφίτα είναι ενιαίος χώρος με ένα WC, διαθέτει διπλό κρεβάτι, κομοδίνο και έναν διθέσιο καναπέ.
Διαθέτει ξύλινη οροφή και χώρο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει ντουλάπα ή και γραφείο.
Ο χώρος αυτός έχει δικό του μπαλκόνι με πολύ καλή θέα στην πόλη αλλά και στην θάλασσα, από το Νότο και τη Δύση ως τον Βορρά!
Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με κουφώματα αλουμινίου και πόρτα αλουμινίου, σίτες και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.
Για την κάλυψη των αναγκών ψύξης και θέρμανσης το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και ένα κλιματιστικό inverter.
Η τοποθεσία του το καθιστά κατάλληλο για κατοικία ή συνδυασμό, επαγγελματικού χώρου στο 1ο επίπεδο και χώρο ξεκούρασης στο 2ο επίπεδο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Δημαρχείο, την κεντρική πλατεία, Τράπεζες, εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης.
Ακόμη μπορείτε περπατώντας να βρεθείτε στην όμορφη αμμώδη πλαζ των Νέων Μουδανιών που είναι σε απόσταση 700 μ. περίπου.

Απόσταση από: Αεροδρόμιο(m): 54000, Θάλασσα(m): 200, Πόλη(m): 30, Χωριό(m): 30

Κωδικός Ακινήτου: 774372

Μπορείτε να μας καλέσετε για να σας υποδείξουμε το συγκεκριμένο ακίνητο, ή ακόμη για να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το ιδανικό ακίνητο για εσάς. Σας ενημερώνουμε ότι για την υπόδειξη του συγκεκριμένου αλλά και οποιουδήποτε άλλου ακινήτου υπάρχει πιθανότητα μίας ελάχιστης χρέωσης.  Είναι επίσης απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας (Α.Φ.Μ.), για την σύνταξη κάποιων εγγράφων που πιθανόν να χρειαστούν όπως εντολή υπόδειξης, έντυπο προσφοράς, κ.α.

RE/MAX Metron Halkidiki Δημ.Τζαβούρα 9, Νέα Μουδανιά | Καλλιθέα | Νικήτη Τ. +302373065555 | email: info@remax-metron.gr www.remax-metron.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Δυτικό

Θέα: Καλή

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Επιτρέπονται κατοικίδια

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.