Ενοικίαση Γραφείο 50τ.μ. - Νέα Μουδανιά, Μουδανιά

Ζητούμενη τιμή: 500 €

Γραφείο - Ενοικίαση - Μουδανιά, Νέα Μουδανιά

500 €

Ν. Χαλκιδικής, Μουδανιά, Νέα Μουδανιά

ID: 231511003-33

Συνολικά Δωμάτια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

50

Επίπεδα

1

Όροφος

1ος

Ενοικιάζεται αποκλειστικά από τη RE/MAX Metron!

Επαγγελματικός, φωτεινός χώρος 50 τετραγωνικών μέτρων, στο κέντρο των Νέων Μουδανιών.
Βρίσκεται σε πρώτο όροφο, μέσα στην αγορά της πόλης. Έχει δύο γραφειακούς χώρους και ένα wc με προθάλαμο, στον οποίο υπάρχει κουζινάκι με ψυγείο.
Το μπαλκόνι του είναι φαρδύ και υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης πινακίδας. Είναι ιδανικός χώρος για γραφείο, αφού όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και οι τράπεζες απέχουν ελάχιστα μέτρα από αυτό.
Ιδανικό για λογιστή, δικηγόρο, γιατρό. τεχνικό γραφείο, κ.α.
Βρίσκεται στο κέντρο των Νέων Μουδανιών και πολύ κοντά σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα εστίασης, φαρμακεία, σχολεία και καφετέριες.

Απόσταση από: Αεροδρόμιο(m): 55000, Θάλασσα(m): 200, Πόλη(m): 170, Χωριό(m): 170

Κωδικός Ακινήτου: 945011

Επισκεφτείτε το site μας για περισσότερα ακίνητα: www.remax-metron.gr

Μπορείτε να μας καλέσετε για να σας υποδείξουμε το συγκεκριμένο ακίνητο, ή ακόμη για να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το ιδανικό ακίνητο για εσάς. Σας ενημερώνουμε ότι για την υπόδειξη του συγκεκριμένου αλλά και οποιουδήποτε άλλου ακινήτου υπάρχει πιθανότητα μίας ελάχιστης χρέωσης.  Είναι επίσης απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας (Α.Φ.Μ.), για την σύνταξη κάποιων εγγράφων που πιθανόν να χρειαστούν όπως εντολή υπόδειξης, έντυπο προσφοράς, κ.α.

RE/MAX Metron Halkidiki Δημ.Τζαβούρα 9, Νέα Μουδανιά | Καλλιθέα | Νικήτη Τ. +302373065555 | email: info@remax-metron.gr www.remax-metron.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

WC

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Τύπος Θέρμανσης: Ρεύμα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Θέα: Καλή

Τοποθεσία: Κοντά σε ΜΜΜ

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.