Ενοικίαση Γραφείο 69τ.μ. - Νέα Μουδανιά, Μουδανιά

Ζητούμενη τιμή: 430 €

Γραφείο - Ενοικίαση - Μουδανιά, Νέα Μουδανιά

430 €

Ν. Χαλκιδικής, Μουδανιά, Νέα Μουδανιά

ID: 231511003-57

Συνολικά Δωμάτια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

69

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2000

Όροφος

Ισόγειο

Ενοικιάζεται αποκλειστικά από την RE/MAX Metron!

Επαγγελματικός χώρος 69 τ.μ. (καθαρά) στην αγορά των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής. Αποτελείται από 3 χώρους γραφείων, αρκετών τετραγωνικών μέτρων, που επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερικές πόρτες και wc Θερμαίνεται και ψύχεται με 3 κλιματιστικά, ένα σε κάθε γραφείο.
Διαθέτει ντουλάπες και ράφια, σταντ ενημέρωσης και αναμονής, όπως επίσης και φωτισμό οροφής σε όλους τους χώρους. Ιδανικό για γραφείο, ιατρείο, λογιστήριο, φροντιστήριο, εμπορικό κατάστημα κ.α.
Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης, σε Mini Market, δημόσιες υπηρεσίες, δημοτικό σχολείο, ιατρεία, εμπορικά καταστήματα.

Απόσταση από: Αεροδρόμιο(m): 56000, Θάλασσα(m): 203, Πόλη(m): 237, Χωριό(m): 237

Κωδικός Ακινήτου: 1088681

Μπορείτε να μας καλέσετε για να σας υποδείξουμε το συγκεκριμένο ακίνητο, ή ακόμη για να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το ιδανικό ακίνητο για εσάς. Είναι επίσης απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας (Α.Φ.Μ.), για την σύνταξη κάποιων εγγράφων που πιθανόν να χρειαστούν όπως εντολή υπόδειξης, έντυπο προσφοράς, κ.α.

RE/MAX Metron Halkidiki Δημ.Τζαβούρα 9, Νέα Μουδανιά | Καλλιθέα | Νικήτη Τ. +302373065555 | email: info@remax-metron.gr Τηλ.: 6972645822 www.remax-metron.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Δ

Αποθήκη

Διαμπερές

WC

Τύπος Θέρμανσης: Ρεύμα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Θέα: Καλή

Τοποθεσία: Κοντά σε ΜΜΜ

Πρόσοψης

Ράμπα εκφόρτωσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.