Πώληση Μονοκατοικία 521τ.μ. - Κριθαριά, Νέα Αγχίαλος

Ζητούμενη τιμή: 900000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Νέα Αγχίαλος, Κριθαριά

900,000 €

Ν. Μαγνησίας, Νέα Αγχίαλος, Κριθαριά

ID: 230941030-14

Συνολικά Δωμάτια

6

Μπάνια

6

Τετραγωνικά Μέτρα

521

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2006

Όροφος

Ισόγειο

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Καραγιάννη Ελένη , μέλος της ομάδας Efstathiou Team.
Διατίθεται  προς πώληση κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία τριών επιπέδων 521τ.μ. στην Κριθαριά, σε εξαιρετική τοποθεσία  μόλις 50 μέτρα από την θάλασσα, σε οικόπεδο 801τ.μ. με μεγάλο κήπο και χτιστό μπάρμπεκιου.
Το ισόγειο διαθέτει δυο ξεχωριστές μεζονέτες με μεγάλο και φωτεινό χώρο υποδοχής , καθιστικό, τζάκι, κουζίνα μια κρεβατοκάμαρα και ένα μπάνιο. Στο υπόγειο υπάρχουν δύο κρεβατοκάμαρες και δύο μπάνια σε συνέχεια της κάθε μεζονέτας καθώς και ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα στούντιο . Επιπλέον υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι και γκαράζ 2 αυτοκινήτων. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με σαλόνι κουζίνα, δύο κρεβατοκάμαρες και ένα μπάνιο . Τα τεράστια στεγασμένα  μπαλκόνια τόσο του πρώτου ορόφου όσο και του ισογείου προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας . Εξωτερικοί τοίχοι ντυμένοι με πέτρα ,και άλλοι στολισμένοι με σκοτίες , φαρδιές σκάλες με λευκά μάρμαρα και σκαλιστά κάγκελα από μασίφ σίδερο εντυπωσιάζουν και προσδίδουν αρχοντιά στο σύνολο του κτιρίου . Το περιβάλλον περιμετρικά του ακινήτου  είναι καταπράσινο , με πολλά καλλωπιστικά φυτά και δέντρα  ενώ ο ψηλός πέτρινος τοίχος προσφέρει  ασφάλεια και απόλυτη ιδιωτικοτητα . Το ακίνητο αποτελεί με εξαίρετη επιλογή για εξοχική αλλά και μόνιμη  κατοικία περισσότερων από δυο οικογενειών . Θα χαρούμε πολύ να σας το υποδείξουμε. Σύμβουλος επένδυσης ακινήτων - Καραγιάννη Ελένη - Κινητό τηλέφωνο : 6972715026 - Email:karagianni.remax@gmail.com  RE/MAX Δομή - Διεθνές κτηματομεσιτικό δίκτυο - Αγορές Πωλήσεις Ενοικιάσεις Εκμισθώσεις ακινήτων - Τηλέφωνα :2421020008 όλο το 24ωρο - Website :  http : //www.remaxdomi.gr/

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 6

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Τζάκι

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Δορυφορική κεραία

Κήπος

Συναγερμός

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.