Πώληση Μονοκατοικία 175τ.μ. - Κριθαριά, Νέα Αγχίαλος

Ζητούμενη τιμή: 220000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Νέα Αγχίαλος, Κριθαριά

220,000 €

Ν. Μαγνησίας, Νέα Αγχίαλος, Κριθαριά

ID: 230941129-28

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

175

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2009

Όροφος

Ισόγειο

Γιώργος Μεταφτσής 6906825777 - Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας και μέλος της μεσιτικής ομάδας #NTteam στο Βόλο - (Θεοδωρίδης Νικόλαος , Τζιαφέτας Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος, Τάνας Αναστάσιος). 

Διατίθεται προς πώληση κατά αποκλειστικότητα μεζονέτα στον οικισμό της  Κριθαριάς , συνολικού εμβαδού 175 τ.μ., χτισμένο σε δύο επίπεδα σε οικόπεδο 752 τ.μ. Το ακίνητο περιλαμβάνει άνετο χώρο στάθμευσης 90 τ.μ., εκ των οποίων τα 25 τ.μ. είναι καλυμμένα.Ισόγειο: Το ισόγειο έχει εμβαδό 52 τ.μ. ένα υπνοδωμάτιο κουζίνα και μπάνιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανεξάρτητος χώρος διαβίωσης ή για επιπλέον χρήσεις ή ξενώνας. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου.Πρώτος όροφος: Ο πρώτος όροφος είναι 123 τ.μ. και περιλαμβάνει ευρύχωρους και φωτεινούς χώρους διαβίωσης. Ο σχεδιασμός του ορόφου προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα, με μεγάλο σαλόνι με τζάκι, μοντέρνα κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και μπάνιο και w/c. Και αυτός ο όροφος διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Επιπλέον, υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας 120 λίτρων και boiler για άμεση και οικονομική παροχή ζεστού νερού.Το οικόπεδο των 752 τ.μ. παρέχει άπλετο χώρο για κήπο, παιδότοπο ή ακόμα και για δημιουργία εξωτερικού καθιστικού χώρου. Η μεγάλη έκταση προσφέρει πολλές δυνατότητες για διαμόρφωση σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του νέου ιδιοκτήτη.Η περιοχή της Κριθαριάς είναι γνωστή για την ηρεμία και την φυσική ομορφιά της, προσφέροντας μια ιδανική τοποθεσία για οικογενειακή διαβίωση. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υποδομές, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια ποιότητα ζωής μακριά από την πολυκοσμία της πόλης, αλλά ταυτόχρονα κοντά στις βασικές υπηρεσίες.Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο στην Κριθαριά ! Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε επίσκεψη, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

WC

Τζάκι

Επιπλωμένο

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

Προσανατολισμός: Νότιο

Θέσεις Parking: Τέσσερις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.