Ενοικίαση Διαμέρισμα 55τ.μ. - Άγιος Νικόλαος, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 620 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Βόλος, Άγιος Νικόλαος

620 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Άγιος Νικόλαος

ID: 230941102-186

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

55

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

4ος

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας: Άγγελος Σαλιλλάρης - Team Leader της Salillaris Team - RE/MAX Δομή.Διατίθεται αποκλειστικά προς ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ από την ομάδα μας νεόδμητο διαμέρισμα - loft στον 4ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στο Βόλο, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου  και ειδικότερα στη διασταύρωση των οδών Κωνσταντά και Μσυροκορδάτου. Το διαμέρισμα έχει συνολική επιφάνεια 55 τ.μ. και αποτελείται στο κάτω επίπεδο από έναν ενιαίο χώρο σαλόνι - κουζίνα στον οποίο υπάρχει ένα πλήρως λειτουργικό ενεργειακό τζάκι κι ένα μπάνιο, ενώ στο επάνω επίπεδο με το οποίο επικοινωνεί με εσωτερική ξύλινη σκάλα υπάρχει μία κρεβατοκάμαρα. Διαθέτει κουφώματα ενεργειακά με διπλά τζάμια, πατώματα από πλακάκι, κλιματιστικά για ψύξη - θέρμανση και ατομικό λέβητα φυσικού αερίου. Διατίθεται πλήρως επιπλωμένο με μοντέρνα και άνετα έπιπλα και εξοπλισμένο με νέας τεχνολογίας ηλεκτρικές συσκευές, ακριβώς όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Επιπλέον έχει πρόσβαση σε ένα ευρύχωρο μπαλκόνι με θέα την πόλη του Βόλου.
Βρίσκεται σε μία από τις ασφαλέστερες και όμορφες συνοικίες του Βόλου, μόλις 600 μέτρα από την παραλία και το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, κοντά στην εμπορική και ψυχαγωγική αγορά και κοντά σε σχολές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 
Θα χαρούμε να σας το υποδείξουμε!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Τζάκι

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Ρετιρέ

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.