Ενοικίαση Διαμέρισμα 105τ.μ. - Άγιος Νικόλαος, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 1090 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Βόλος, Άγιος Νικόλαος

1,090 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Άγιος Νικόλαος

ID: 230941102-163

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

105

Έτος Κατασκευής

2018

Όροφος

3ος

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας: Άγγελος Σαλιλλάρης - Team Leader της ομάδας Salillaris Team - Remax Δομή
Διατίθεται προς ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ από την ομάδα μας ένα εξαιρετικό και πολυτελές διαμέρισμα στον 3ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στο Βόλο, επί της οδού Αγ. Νικολάου. Έχει συνολική επιφάνεια 105 τ.μ. και αποτελείται από τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες, έναν μεγάλο χώρο σαλονοκουζίνας στον οποίο δεσπόζει ένα επιβλητικό ενεργειακό τζάκι και δύο μπάνια. Είναι κατασκευασμένο το 2018 και διαθέτει ατομική θέρμανση ενδοδαπέδια - φυσικού αερίου, πατώματα από πλακάκι, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες αλουμινίου αλλά και πόρτα ασφαλείας. Έχει μπαλκόνια με τέντες και στις δύο πλευρές με θέα στο αστικό τοπίο. Ενοικιάζεται επιπλωμένη με έπιπλα μοντέρνας αισθητικής και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Επίσης, διαθέτει μία θέση στάθμευσης στην πυλωτή της πολυκατοικίας και μία αποθήκη 14 τ.μ. στο υπόγειο.  
Βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων από τη θάλασσα σε όμορφη και ήσυχη γειτονιά, κοντά σε αγορά, εμπορικά καταστήματα, σχολεία, δομές υγείας.
Η ποιότητα κατασκευής του με ακριβά και προσεγμένα υλικά και η τοποθεσία του το καθιστά ιδανική στεγαστική επιλογή για οικογένειες.
Θα χαρούμε να σας το υποδείξουμε!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Β

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Τζάκι

Κλιματισμός

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Διαμπερές

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.