Πώληση Διαμέρισμα 78τ.μ. - Καστράκι, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 435000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Νάξος, Καστράκι

435,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Καστράκι

ID: 231991001-183

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

78

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

Ισόγειο

Διατίθεται προς πώληση project μεζονέτας 78 τ.μ. με θέα την θάλασσα στην μοναδική περιοχή στο Καστράκι της Νάξου. 

Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχει κουζίνα με τραπεζαρία, το σαλόνι και ένας αποθηκευτικός χώρος, προσφέροντας σε εσάς μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, τάξης και ηρεμίας. Στον πρώτο όροφο είναι σχεδιασμένο να κατασκευαστούν οι δύο κρεβατοκάμαρες με το μπάνιο. Η βεράντα έχει ανεπανάληπτη θέα καθώς η θάλασσα απέχει μόλις 50 μέτρα από το οίκημα. Ο χώρος όπου βρίσκεται η ιδιωτική πισίνα κρίνεται κατάλληλος για ξέγνοιαστες στιγμές ηλιοθεραπείας και  χαλάρωσης. Ο ιδιωτικός δρόμος μπροστά από την οικία σας προσφέρει την ηρεμία που χρειάζεστε μακριά από πιθανούς θορύβους.

Η απόσταση από το αεροδρόμιο της Νάξου είναι 20 λεπτά (με όχημα) και 25 λεπτά από το λιμάνι της Νάξου (με όχημα).

Η ακριβής τοποθεσία είναι εδώ.

Η κατοικία αυτή αποτελεί ένα εξαιρετικό project για εποχικό καταφύγιο, ιδιωτική κατοικία ή μία επενδυτική ευκαιρία στην διαρκή αναπτυσσόμενη περιοχή της Νάξου με την ολοένα και αυξανόμενη τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.
 

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.