Πώληση Μεζονέτα 100τ.μ. - Καστράκι, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 410000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Νάξος, Καστράκι

410,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Καστράκι

ID: 231991003-62

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

100

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

Ισόγειο

Αυτή η εξαιρετική μεζονέτα βρίσκεται  στο Καστράκι της Νάξου και μόλις 150 μέτρα από την θάλασσα. 

Πρόκειται για ισόγειο με δύο επίπεδα συνολικού εμβαδού 100τ.μ. με θέα το Αιγαίο πέλαγος και περιέχει δύο (2) υπνοδωμάτια, δύο(2) τουαλέτες, σαλόνι και κουζίνα που θα σας προσφέρουν την άνεση που επιθυμείτε. Διαθέτει κλιματισμό και εντοιχιζόμενη ντουλάπα με ιδιωτικό κήπο και ανοιχτή θέση parking, για μοναδικές και αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Η μεζονέτα αυτή προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για να απολαύσετε τη ζωή στη Νάξο καθώς η περιοχή είναι μία ανερχόμενη οικιστική ζώνη με πολλές μελλοντικές δυνατότητες.
Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται κάποιες από τις διασημότερες παραλίες της Νάξου όπως αυτής της Χαβάης και της Μικρής Βίγλας. Το κέντρο και το αεροδρόμιο της Νάξου βρίσκονται μόλις σε απόσταση 13 χιλιομέτρων.

Η ακριβής τοποθεσία βρίσκεται εδώ.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Νέα Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.