Πώληση Οικόπεδο για επαγγελματική χρήση 650τ.μ. - Κεφαλονιά, Ν. Κεφαλονιάς

Ζητούμενη τιμή: 850000 €

Οικόπεδο για επαγγελματική χρήση - Πώληση - Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά

850,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά

ID: 231771002-105

Τετραγωνικά Μέτρα

650

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Εξαίρετο Οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 650 τ.μ. , με συντελεστή δόμησης 1,00 σε προνομιακή τοποθεσία εντός του διάσημου, κοσμοπολίτικου οικισμού του Φισκάρδου στην Κεφαλονιά. Λόγω της θέσης της, η ιδιοκτησία αυτή παρουσιάζει μοναδική ευκαιρία ως επενδυτικό ακίνητο.

Εντός του οικοπέδου υπάρχει παλιά ξύλινη κατοικία 77,63 τ.μ. η οποία μπορεί να γκρεμιστεί ή να ανακατασκευαστεί για μελλοντική χρήση. Μπροστά από την ξύλινη κατοικία υπάρχει στούντιο επιφάνειας 42,27 τ.μ., προσφάτως ανακαινισμένο και κατοικήσιμο.

Στο Φισκάρδο, ως γραφικό, παραδοσιακό χωριό και χαρακτηρισμένο ως διατηρητέος οικισμός, θα βρει κανείς μικρά καλόγουστα μαγαζιά, εστιατόρια και καφετέριες για κάθε γούστο. Η απόσταση από το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του νησιού, είναι 50 χιλιόμετρα. Το λιμάνι του Φισκάρδου συνδέει την Κεφαλονιά με την Ιθάκη και τη Λευκάδα, με συχνά δρομολόγια, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι παραλίες της Αγίας Ιερουσαλήμ, της Έμπλυσης και το Φώκι βρίσκονται πολύ κοντά, ενώ στο δρόμο για την Άσσο, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κάστρο της Άσσου και τη διάσημη παραλία του Μύρτου.

Τιμή: 850.000€

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.