Πώληση Οικόπεδο για επαγγελματική χρήση 17000τ.μ. - Κεφαλονιά, Ν. Κεφαλονιάς

Ζητούμενη τιμή: 2300000 €

Οικόπεδο για επαγγελματική χρήση - Πώληση - Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά

2,300,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά

ID: 231771021-2

Τετραγωνικά Μέτρα

17000

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Εξαίρετο Οικόπεδο 17.0000 τ.μ. , εκτός οικισμού στις Αλατιές, λίγο έξω από το Φισκάρδο στην Κεφαλονιά. Πρόκειται για μοναδικό ακίνητο με πρόσοψη στη θάλασσα και με απεριόριστη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.

Η ιδιοκτησία διαθέτει οικοδομική άδεια για 3 κατοικίες/βίλες επιφάνειας 360 τ.μ. με υπόγεια και πισίνες. Ακόμη, απευθύνεται σε επενδυτές που επιθυμούν την ανέγερση Ξενοδοχειακής Μονάδας με δυνατότητα δόμησης 3.060 τ.μ.

Στις Αλατιές υπάρχει παραλία, ένας μικρός κολπίσκος με καταγάλανα νερά, λευκά βότσαλα, περιτριγυρισμένος από βράχια που αντανακλούν την άγρια ομορφιά της κατάφυτης αυτής περιοχής. Ο δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος στο μεγαλύτερο μήκος του και το αυτοκίνητο φτάνει ως την ακτή. Χαρακτηριστικό της περιοχής είναι το αλάτι που ξεραίνεται πάνω στα βράχια και ακόμα και σήμερα οι κάτοικοι των γύρω χωριών το συλλέγουν.

Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται το μοναδικό εστιατόριο της περιοχής. Η διασταύρωση για τις Αλατιές βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο Αργοστολίου – Φισκάρδου στον οικισμό Μάγγανος.

Τιμή: 2.300.000€

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.