Πώληση Διαμέρισμα 84τ.μ. - Χιλιαδού, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 165000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Βόλος, Χιλιαδού

165,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Χιλιαδού

ID: 230941078-43

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

84

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

1ος

Ανδρέας Χριστοδούλου 6981260998 - Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1ο όροφο στο Βόλο, στην περιοχή Χιλιαδούς, συνολικής επιφάνειας 84 τ.μ. Το ακίνητο, κατασκευής 2023, είναι ενεργειακής κλάσης Α και προσφέρει πληθώρα ανέσεων και σύγχρονων εγκαταστάσεων. Διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ενιαία σαλοκουζίνα με τζάκι και ένα μπάνιο με παράθυρο.

Η θέρμανση είναι ατομική με φυσικό αέριο, ενώ οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν κουφώματα PVC, πατώματα από πλακάκι, θωρακισμένη πόρτα και εντοιχιζόμενες ντουλάπες. Η πρόσβαση είναι εύκολη για άτομα με αναπηρία, καθώς διαθέτει ανελκυστήρα και ειδική πρόβλεψη για ΑΜΕΑ. Το διαμέρισμα προσφέρει επίσης θέα στο βουνό, προσφέροντας μια αίσθηση ηρεμίας και ανοιχτωσιάς.

Επιπλέον παροχές περιλαμβάνουν πάρκινγκ 10 τ.μ. επι πιλοτής, μεγάλη αποθήκη με ντουλάπες 18 τ.μ., τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα και θυροτηλεόραση. Αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα μοντέρνο και άνετο σπίτι σε μια ήσυχη περιοχή του Βόλου.

Διατίθεται αποκλειστικά από το γραφείο μας. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Αποθήκη

Μπάνιο

Τζάκι

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέα: Βουνό

Θέσεις Parking: Μία

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.