Πώληση Αποθήκη 110τ.μ. - Χιλιαδού, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 30000 €

Αποθήκη - Πώληση - Βόλος, Χιλιαδού

30,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Χιλιαδού

ID: 230941127-17

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

110

Έτος Κατασκευής

2000

Όροφος

Υπόγειο

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας-Κουρουγεωργάκη Βασιλική. Διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα προς πώληση υπόγεια Αποθήκη.
Αυτή η αποθήκη διαθέτει άνετο χώρο για την αποθήκευση ποικίλων ειδών και υλικών. Είναι κατάλληλη για επαγγελματική ή προσωπική χρήση, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και προστασία για τα αντικείμενά σας. Η αποθήκη έχει εμβαδόν 110 τ.μ. και βρίσκεται σε υπόγεια θέση σε κεντρικό σημείο της πόλης. Πιο συγκεκριμένα βρίσκεται στην περιοχή της Χιλιαδού, στην διασταύρωση των οδών Αδμήτου και Αναλήψεως.
Διαθέτει μεγάλες σιδερένιες πόρτες, προσφέροντας έτσι αυξημένη ασφάλεια. Η πρόσβαση είναι εύκολη ενώ ο φωτισμός είναι επαρκής. Το πάτωμα είναι ανθεκτικό και ιδανικό για βαριά αντικείμενα.
Κοντά στην αποθήκη υπάρχουν στάσεις Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και καταστήματα. Προσφέρει δυνατότητες προσαρμογής της διαμόρφωσης για ειδικές ανάγκες αποθήκευσης. Είναι άμεσα διαθέσιμη για ενοικίαση ή πώληση. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας το δείξουμε από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.