Πώληση Διαμέρισμα 65τ.μ. - Σίσι, Βραχάσι

Ζητούμενη τιμή: 80000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Βραχάσι, Σίσι

80,000 €

Ν. Λασιθίου, Βραχάσι, Σίσι

ID: 232181001-43

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

65

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Πωλείται Διαμέρισμα Ισογείου στο ΣίσιΠωλείται υπέροχο διαμέρισμα ισογείου συνολικής επιφάνειας 65 τ.μ. στο Σίσι. Το διαμέρισμα αποτελείται από 1 ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, άνετο σαλόνι, λειτουργική κουζίνα και μπάνιο.Βασικά Χαρακτηριστικά:Συνολική Επιφάνεια: 65 τ.μ.Δωμάτια: 1 Υπνοδωμάτιο, Σαλόνι, Κουζίνα, ΜπάνιοΑπόσταση από την Θάλασσα: 400 μέτραΤιμή: 80.000 €Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν μια εξοχική κατοικία κοντά στη θάλασσα, με όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για να απολαύσετε την παραθαλάσσια ζωή. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το όμορφο ακίνητο!Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.