Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 7600τ.μ. - Σίσι, Βραχάσι

Ζητούμενη τιμή: 140000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Βραχάσι, Σίσι

140,000 €

Ν. Λασιθίου, Βραχάσι, Σίσι

ID: 232181001-18

Τετραγωνικά Μέτρα

7600

Πωλείται οικόπεδο στο Σίσσι, με συνολική επιφάνεια 7600 τ.μ. Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, ιδανικό για κατασκευή κατοικίας ή επένδυση. Βρίσκεται σε προνομιακή περιοχή με πανέμορφη θέα στη θάλασσα, προσφέροντας ηρεμία και φυσική ομορφιά. Μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα μοναδικό κομμάτι γης σε μια από τις πιο γραφικές τοποθεσίες της Κρήτης.
_______________________________________________________________________
Το Σίσι είναι ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό που βρίσκεται στην βόρεια ακτή της Κρήτης, κοντά στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και της Μάλιας. Είναι γνωστό για την όμορφη και ήσυχη ατμόσφαιρά του, που το καθιστά ιδανικό προορισμό για διακοπές και για μόνιμη κατοικία.Μερικά χαρακτηριστικά και αξιοθέατα του Σισίου περιλαμβάνουν:Λιμανάκι: Το Σίσι διαθέτει ένα πανέμορφο φυσικό λιμανάκι που θυμίζει λίμνη, με ταβέρνες και καφετέριες κατά μήκος του, προσφέροντας ειδυλλιακή θέα και ατμόσφαιρα.Παραλίες: Υπάρχουν πολλές μικρές παραλίες και όρμοι στην περιοχή, που προσφέρουν καθαρά νερά και ηρεμία για κολύμπι και χαλάρωση.Φυσικό Περιβάλλον: Το Σίσι περιβάλλεται από καταπράσινα τοπία και ελαιώνες, κάνοντάς το ιδανικό για περιπάτους και εξερευνήσεις.Τοπική Κουζίνα: Οι ταβέρνες και τα εστιατόρια του χωριού προσφέρουν παραδοσιακά κρητικά πιάτα, φρέσκα θαλασσινά και ντόπια προϊόντα.Πολιτισμός και Παράδοση: Το Σίσι διατηρεί την παραδοσιακή κρητική αρχιτεκτονική και φιλοξενεί διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ κατά τη διάρκεια του έτους.Κοντινές Αποστάσεις: Το χωριό βρίσκεται σε βολική απόσταση από τον Άγιο Νικόλαο και την Χερσόνησο, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε μεγαλύτερες πόλεις και τουριστικές υποδομές.Το Σίσι αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ήρεμο και γραφικό προορισμό στην Κρήτη, με πρόσβαση σε όμορφες παραλίες, παραδοσιακή κουλτούρα και φυσική ομορφιά.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.