Πώληση Συγκρότημα κατοικιών 200τ.μ. - Ελλόμενο, Λευκάδα

Ζητούμενη τιμή: 1200000 €

Οικιστικό - Πώληση - Λευκάδα, Ελλόμενο

1,200,000 €

Ν. Λευκάδας, Λευκάδα, Ελλόμενο

ID: 231651005-391

Συνολικά Δωμάτια

6

Μπάνια

6

Τετραγωνικά Μέτρα

200

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

Ισόγειο

Διατίθενται προς πώληση συγκρότημα βιλών στα Σύβοτα Λευκάδας ! 

Ιδανική επένδυση σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Λευκάδας!Το συγκρότημα αποτελείται από δύο(2) υπερσύγχρονες, αυτόνομες βίλες, καθεμία με εμβαδόν 100 τ.μ., που βρίσκονται σε αγροτεμάχιο 4.000 τ.μ. Οι βίλες διαθέτουν: 3 άνετα υπνοδωμάτια: Ιδανικά για οικογένειες ή παρέες. 3 πολυτελή μπάνια: Για απόλυτη άνεση. Ανοιχτή κουζίνα και καθιστικό: Ένας ενιαίος χώρος για χαλάρωση και διασκέδαση. Ιδιωτική πισίνα: Απολαύστε το μπάνιο σας στη δική σας πισίνα. Άνετες βεράντες: Ιδανικές για ηλιοθεραπεία και δείπνα κάτω από τα αστέρια. Απίστευτη θέα: Απολαύστε τη μαγευτική θέα στη θάλασσα και το νησί. Πρόσθετες πληροφορίες: Άδεια οικοδομής: Υπάρχει ήδη άδεια οικοδομής για την ανέγερση δύο ακόμα βιλών με τα ίδια τετραγωνικά μέτρα. Τοποθεσία: Βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή των Συβότων, προσφέροντας ιδιωτικότητα και ταυτόχρονα εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες. Ποιότητα κατασκευής: Οι βίλες έχουν κατασκευαστεί με υλικά υψηλής ποιότητας και σύμφωνα με τους πιο σύγχρονους κανονισμούς. Ιδανικό για: Επενδυτές: Μια εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση σε μια περιοχή με υψηλή ζήτηση. Οικογένειες: Ένα ιδανικό μέρος για να περάσετε τις διακοπές σας με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Αυτούς που αναζητούν την πολυτέλεια: Απολαύστε μια πολυτελή διαμονή σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Αυτή η επένδυση συνδυάζει την ομορφιά της φύσης με την άνεση και την πολυτέλεια. Μην την χάσετε!
Μέμα Μανωλίτση Σύμβουλος ακινήτων Executive Club Award (2021) 100% Club Award (2022) Platinum Award (2023) RE/MAX Value Ευσταθίου Ζάκκα 42 - Πλ. Αγίου Μηνά, Λευκάδα Τηλέφωνο : (+30) 26450 26419 Κινητό : (+30) 6940997877 https://www.remaxvalue.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 6

Ενεργειακή κλάση: Α

Διαμπερές

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

Θέσεις Parking: Τέσσερις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.