Ενοικίαση Διαμέρισμα 80τ.μ. - Μαρτίου, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 700 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Μαρτίου

700 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Μαρτίου

ID: 231571032-87

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

80

Έτος Κατασκευής

1970

Όροφος

2ος

Κωδικός ακινήτου: 109-3180 - Θεσσαλονίκη - Μαρτίου

Διατίθεται προς ενοικίαση ανακαινισμένο διαμέρισμα, στον 2ο όροφο, με συνολική επιφάνεια 80 τ.μ. Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μοντέρνο μπάνιο, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα. Κατασκευάστηκε το 1970 και έχει αναβαθμιστεί ενεργειακά στην κλάση Ε.

Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, ενώ τα συνθετικά κουφώματα και τα διπλά τζάμια συμβάλλουν στη θερμομόνωση και την ηχομόνωση. Το πάτωμα από μάρμαρο προσδίδει κομψότητα και διαθέτει θωρακισμένη πόρτα. Υπάρχει ένα άνετο μπαλκόνι, από το σαλόνι και το ένα υπνοδωμάτιο, το οποίο δεν έχει τελειώσει ακόμα η ανακαίνισή του (θα προστεθούν πλακάκια σε όλο το μπαλκόνι). Επιπλέον, το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ανελκυστήρα και κλιματιστικό (A/C), κάνοντάς το ιδανικό για μια άνετη καθημερινή διαβίωση.

Η περιοχή της Μαρτίου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Θεσσαλονίκης, με άμεση πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς, εμπορικά καταστήματα, σχολεία και υπηρεσίες. Συνδυάζει την ηρεμία με την ευκολία των μετακινήσεων, ενώ βρίσκεται κοντά σε πάρκα και χώρους αναψυχής. Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν συνδυασμό άνεσης και αστικής ζωής.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Ε

Μπάνιο

Κλιματισμός

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

Πρόσοψης

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.