Πώληση Μονοκατοικία 110τ.μ. - Αρμενοί, Λεύκη

Ζητούμενη τιμή: 190000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Λεύκη, Αρμενοί

190,000 €

Ν. Λασιθίου, Λεύκη, Αρμενοί

ID: 232181002-47

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

110

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Σε μια ήσυχη περιοχή στην Ετιά Σητείας, βρίσκεται αυτή η πανέμορφη μονοκατοικία προς πώληση. Με μια πρόσφατη ανακαίνιση, η οικία αποπνέει μια αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας. Η επιφάνεια των 110 τ.μ. σε συνδυασμό με το μεγάλο οικόπεδο των 510 τ.μ. την καθιστούν ιδανική για μια οικογένεια ή ένα ζευγάρι που αναζητά έναν ήσυχο και άνετο χώρο κατοικίας.

Το σπίτι αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα άνετο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα και ένα πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο. Η πετρόκτιστη κατασκευή της οικίας την καθιστά πολύ ταιριαστή με την ομορφιά του οικισμού εξασφαλίζοντας ένα ζεστό και οικονομικό σπίτι. Επιπλέον, διαθέτει θέρμανση κλιματισμός και ξύλινα κουφώματα, ενώ τα πατώματα από πλακάκι προσδίδουν μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς στον χώρο.

Το σπίτι διαθέτει επίσης ντουλάπες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, ενώ το πάρκινγκ και ο κήπος προσφέρουν επιπλέον άνεση και λειτουργικότητα στην καθημερινότητα. Το σπίτι διαθέτει επίσης  συναγερμό και ηλιακό θερμοσίφωνα, εξασφαλίζοντας έναν ασφαλή και άνετο χώρο διαβίωσης.

Η θέα στο βουνό είναι εκπληκτική και προσφέρει μια αίσθηση γαλήνης και χαλάρωσης. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 12 χιλιόμετρα, ενώ η πόλη της Σητείας βρίσκεται σε απόσταση 18,7 χιλιομέτρων. Το αεροδρόμιο επίσης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, μόλις 18,7 χιλιόμετρα, κάνοντας τις μετακινήσεις σας άνετες και εύκολες.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα καταπληκτικό σπίτι σε μια όμορφη και ήσυχη περιοχή. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μια επίσκεψη και να δείτε το ακίνητο από κοντά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κλιματισμός

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Ανακαινισμένο

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.