Ενοικίαση Διαμέρισμα 80τ.μ. - Νέα Δημητριάδα, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 550 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Βόλος, Νέα Δημητριάδα

550 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Νέα Δημητριάδα

ID: 230941124-59

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

80

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

1ος

Διατίθεται αποκλειστικά από το γραφείο μας ανακαινισμένο διαμέρισμα προς ενοικίαση στη Νέα Δημητριάδα Βόλου, με κωδικό ακινήτου 25317-10967. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο και έχει συνολική επιφάνεια 80 τ.μ.

Αποτελείται από 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο, προσφέροντας άνετους και λειτουργικούς χώρους. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2007, ενώ η ενεργειακή του κλάση είναι Β, εξασφαλίζοντας έτσι εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλότερους λογαριασμούς.

Για τη θέρμανση, το ακίνητο διαθέτει ατομικό σύστημα με φυσικό αέριο. Παρέχει επίσης θέα σε αστικό τοπίο και είναι εξοπλισμένο με κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια και σίτες, που διασφαλίζουν τη μόνωση και την προστασία από εξωτερικούς παράγοντες.

Η είσοδος του διαμερίσματος είναι θωρακισμένη με πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, ενώ στους εσωτερικούς χώρους υπάρχουν εντοιχισμένες ντουλάπες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Το ακίνητο διαθέτει επίσης ανελκυστήρα, πάρκινγκ και κλιματισμό (A/C) για πρόσθετη άνεση.

Αυτό το σύγχρονο και καλοδιατηρημένο διαμέρισμα είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άνεση και λειτουργικότητα σε μια ήσυχη περιοχή του Βόλου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Κλιματισμός

Μπάνιο

Διαμπερές

Φοιτητική κατοικία

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Ανακαινισμένο

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.