Πώληση Μεζονέτα 222τ.μ. - Αρώνι, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 330000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Ακρωτήρι, Αρώνι

330,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Αρώνι

ID: 231671069-15

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

222

Έτος Κατασκευής

2000

Όροφος

Υπόγειο

Από τον Σύμβουλο Ακινήτων Μαρκάκη Αντώνη και τους Next Top Agents πωλείται αυτή η όμορφη μονοκατοικία στο Ακρωτήρι Χανίων.

Η κύρια κατοικία έχει επιφάνεια 222τ.μ. και είναι διαμορφωμένη σε 2 επίπεδα. Υπάρχει επίσης ένα ευρύχωρο υπόγειο 75 τ.μ., το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος και συνδέεται με την κύρια κατοικία μέσω εσωτερικής σκάλας.
Ο υπερυψωμένος ισόγειος όροφος περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας. Όλοι οι χώροι έχουν πρόσβαση σε βεράντες καθιστώντας τους φωτεινούς και ευάερους.
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια με πανοραμική θέα στην περιοχή.
Διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου, ξυλόσομπα και κλιματιστικά. Υπάρχει ένας μεγάλος κήπος όπου μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί πισίνα, καθώς και ανοιχτός χώρος στάθμευσης.
Το ακίνητο χτίστηκε το 2000, σε οικόπεδο 470 τ.μ. και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Το ακίνητο είναι ιδανικό για μόνιμη κατοικία, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε σχολεία σουπερ μάρκετ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εξοχική κατοικία ή ενοικιαζόμενο ακίνητο, καθώς η ζήτηση για κατοικίες στην συγκεκριμένη περιοχή είναι υψηλή. Τα Χανιά απέχουν 8 χιλιόμετρα, ενώ το αεροδρόμιο είναι μόλις 6 χιλιόμετρα μακριά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να το δείτε από κοντά:
Μαρκάκης Αντώνης - 6975921778
Σύμβουλος ακινήτων
RE/MAX Specialists

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.