Ενοικίαση Διαμέρισμα 60τ.μ. - Θέρισσος, Ηράκλειο

Ζητούμενη τιμή: 650 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Ηράκλειο, Θέρισσος

650 €

Ν. Ηρακλείου, Ηράκλειο, Θέρισσος

ID: 231901021-20

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

60

Έτος Κατασκευής

2015

Όροφος

2ος

Διατίθεται προς ενοικίαση πολύ καλής κατάστασης δυάρι σε ιδανική τοποθεσία στη Θέρισσο κοντά στο κέντρο και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Πιο συγκεκριμένα, το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο,  προσφέρει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, γραφείο, ντουλάπα , ένα φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι με δεύτερο κρεβάτι,καναπέ,TV και κλιματιστικό. Επίσης στην κουζίνα υπάρχει φουρνάκι και μεγάλο ψυγείο και τέλος το μπάνιο διαθέτει πλυντήριο ρούχων. 
 Η τιμή του ανέρχεται στα 650 ευρώ τον μήνα ενώ υπάρχει η δυνατότητα μακροχρόνιας ή βραχυχρόνιας μίσθωσης, ιδανικό για ζευγάρια.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ανάθεση ή διεκδίκηση ακινήτου, καθώς και για οποιαδήποτε απορία και συμβουλή στην αγορά, πώληση και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (οικιστικά, εξοχικά, εμπορικά και επενδυτικά ακίνητα, οικόπεδα).
Η REMAX Specialists είναι μέλος του REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς δικτύου ακινήτων στον κόσμο με πάνω από 9.000 γραφεία σε περισσότερες από 110   χώρες και περισσότερους από 144.000 συνεργάτες.

Οδυσσέας Γεωργιάδης 
Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας 
RE/MAX Specialists, Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 6, Ηράκλειο Κρήτης 
2814004848, 6946941707


Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

WC

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.