Πώληση Διαμέρισμα 94τ.μ. - Κέντρο, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 160000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Βόλος, Κέντρο

160,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Κέντρο

ID: 230941015-14

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

94

Έτος Κατασκευής

1977

Όροφος

3ος

Κωνσταντίνος Σιάνος, Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, team leader της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή.

Κωδικός ακινήτου: 6-10878

Πωλείται κατά αποκλειστικότητα από το γραφείο μας διαμέρισμα 94 τ.μ. στον 3ο όροφο στο κέντρο του Βόλου, μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα. Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 1977 και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, ξύλινα κουφώματα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, καθώς και θωρακισμένη πόρτα για επιπλέον ασφάλεια.

Με ανοιχτή θέα στον ορίζοντα και την αίσθηση ανοιχτωσιάς, το διαμέρισμα είναι ιδανικό τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επαγγελματική χρήση. Περιλαμβάνει εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα και όλες τις ανέσεις για μια ποιοτική διαβίωση. Μια εξαιρετική ευκαιρία σε μια από τις πιο προνομιακές περιοχές της πόλης!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Η

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Βόρειο

Πόρτα ασφαλείας

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.