Πώληση Μεζονέτα 265τ.μ. - Πανιωνία, Γλυφάδα

Ζητούμενη τιμή: 2000000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Γλυφάδα, Πανιωνία

2,000,000 €

Αθήνα - Νότια Προάστια, Γλυφάδα, Πανιωνία

ID: 231941199-14

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

265

Επίπεδα

4

Έτος Κατασκευής

2004

Όροφος

Ισόγειο

Γλυφάδα (Πανιωνία) πωλείται πολυτελής ανακαινισμένη επιπλωμένη μεζονέτα 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 265 τμ. Στο υπερυψωμένο ισόγειο είναι η κύρια είσοδος με ενιαίο χώρο καθιστικού - τραπεζαρίας - κουζίνας καθώς επίσης και ένα WC. Στον πρώτο όροφο έχουμε 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Το ένα υπνοδωμάτιο είναι μάστερ με δικό του μπάνιο και dressing room. Στον 2ο και τελευταίο όροφο (δώμα), υπάρχει ταράτσα 62τμ με πέργκολα, jacuzzi και θέα στη θάλασσα. Στο υπόγειο έχουμε άλλον ένα ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, καθώς επίσης ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Επίπρόσθετα, στο υπόγειο υπάρχει μια αποθήκη και 2 θέσεις στάθμευσης. Τέλος, η μεζονέτα έχει ιδιωτικό κήπο με μεγάλη πισίνα.
Η μεζονέτα διαθέτει: αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου με θέρμανση ανά επίπεδο, συρόμενα κουφώματα αλουμινίου και διπλά τζάμια, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, A/C σε όλους τους χώρους, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα, θυροτηλεόραση. Είναι κατασκευασμένη το 2004 και ανακαινισμένη το 2023. Απόσταση από θάλασσα 1,5km. Απόσταση από κέντρο Γλυφάδας 2,5km. Aπόσταση από πλησιέστερο μετρό 1,4km.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Τζάκι

Επιπλωμένο

Αποθήκη

WC

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Θέα: Θάλασσα

Ανακαινισμένο

Κήπος

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.