Πώληση Μονοκατοικία 240τ.μ. - Καβροχώρι, Γάζι

Ζητούμενη τιμή: 720000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Γάζι, Καβροχώρι

720,000 €

Ν. Ηρακλείου, Γάζι, Καβροχώρι

ID: 231901018-24

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

240

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2009

Όροφος

Υπόγειο

Πωλείται ανεξάρτητη μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 240 τ.μ. σε οικόπεδο 2000 τ.μ. μόλις 15 λεπτά από το κέντρο του Ηρακλείου.
Υπερυψωμένο ισόγειο
Μπαίνοντας στην είσοδο του υπερυψωμένου ισογείου των 130 τ.μ. η μονοκατοικία ετούτη εξαρχής εντυπωσιάζει με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της καθώς συναντάς ένα πολύ φιλόξενο και άνετο σαλόνι με υπερυψωμένο ξύλινο ταβάνι το οποίο προσδίδει μία ιδιαίτερη αίσθηση χώρου, ζεστασιάς, και ακουστικής. Σε έναν ελαφρώς υπερυψωμένο χώρο δίπλα στο σαλόνι υπάρχει ένας χώρος με τζάκι ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει τη τραπεζαρία και ένα δεύτερο σαλόνι για όμορφες κοινωνικές συγκεντρώσεις. Ο χώρος αυτός άπτεται ενός πολύ μεγάλου βορινού μπαλκονιού το οποίο σε προσκαλεί να καθίσεις και να απολαύσεις την ανεμπόδιστη πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και τα βουνά. Στο ισόγειο επίσης θα βρεις μία πολύ καλά εργονομικά σχεδιασμένη κουζίνα με θέα σε βουνά. Ο χώρος του γραφείου φέρει οπτική επκοινωνία με το σαλόνι και προς τη βορεινή θέα του σπιτιού και επίσης έχει πρόσβαση σε έναν δικό του ιδιωτικό εξωτερικό χώρο καταμεσής ενός καταπράσινου περιβάλλοντος για στιγμές χαλάρωσης από την εργασία. Επιπλέον στο ισόγειο υπάρχουν: ένας ξενώνας, ένα WC με ντουζιέρα-καμπίνα, και μία αποθήκη.
1ος όροφος
Ανεβαίνοντας την πολύ όμορφη ξύλινη σκάλα καταλήγεις σε ένα εσωτερικό μπαλκόνι που δίνει στην κατασκευή ύψος περίπου 7,5 μέτρων μέχρι την οροφή, όπου από εκεί έχεις εποπτεία σε ολόκληρο σχεδόν τον εσωτερικό χώρο. Στον 1ο όροφο θα συναντήσεις 4 άνετα υπνοδωμάτια, το καθένα με εντοιχιζόμενες ντουλάπες και μπαλκόνι με απέραντη και ανεμπόδιστη θέα προς τα βουνά ή βόρεια προς τη θάλασσα. Στο πολύ άνετο Master bedroom υπάρχει γκαρνταρόμπα και en-suite μπάνιο. Στον όροφο υπάρχει επίσης και ένα δεύτερο κοινόχρηστο μπάνιο. 
Υπόγειο
Ο υπόγειος χώρος των 132 τ.μ. διαθέτει έναν μεγάλο χώρο αποθήκευσης, και υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με δική του ξεχωριστή είσοδο. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του εν λόγω σπιτιού είναι πως υπάρχει ιδιόκτητος, νόμιμος Αρχαιολογικός χώρος της γεωμετρικής περιόδου, o οποίος με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη έχει προστατευτεί με τη δημιουργία ενός κλειστού χώρου στο υπόγειο. 
Θέρμανση
Το σπίτι διαθέτει τζάκι, ενδοδαπέδια θέρμανση στο ισόγειο, και κεντρική θέρμανση. Είναι ιδιαίτερα ζεστό το χειμώνα και δροσερό τους καλοκαιρινούς μήνες. 
Εξωτερικοί χώροι
Για στιγμές ηρεμίας ο εξωτερικός χώρος σε καλωσορίζει με μία τεχνητή λίμνη και την ενέργεια ενός ώριμο παραγωγικού ελαιώνα ο οποίος μπορεί να προσδώσει ποσότητα ελαιόλαδου ικανή να καλύψει τις ανάγκες μίας οικογένειας και ένα έτος. Υπάρχει επίσης εντός του οικοπέδου και ανοικτός χώρος στάθμευσης 3+ αυτοκινήτων και μένει χώρος για τη δημιουργία πισίνας εφόσον κάποιος το επιθυμεί. 
Άλλα χαρακτηριστικά
-Το σπίτι διαθέτει απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα από το ισόγειο και 360ο θέα από τον 1ο όροφο.
-Κουφώματα αλουμινίου με σίτες και διπλά τζάμια
-Πατώματα από πλακάκι στο ισόγειο και laminate στον 1ο όροφο και στον χώρο του γραφείου
-Πόρτα ασφαλείας
-Συναγερμό και κάμερες
-Ηλιακό θερμοσίφωνα
-Εγκατάσταση Smart House
-Η πρόσβαση του σπιτιού γίνεται από κεντρικό ασφαλτόδρομο
-Διατίθεται η επίπλωση και ο ηλεκτρικός εξοπλισμός εφόσον το επιθυμεί ο αγοραστής.
Τοποθεσία
Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή θέση καθώς βρίσκεται μόλις 15 λεπτά από το κέντρο του Ηρακλείου, 5χλμ από την αγορά του Γαζίου, και λίγα λεπτά μακριά από το χωριό του Καβροχωρίου. Η θάλασσα απέχει 10χλμ, και το Πανεπιστήμιου του Ηρακλείου και το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο είναι μόλις στα 5 χλμ.
Έτος κατασκευής:
2009-2011  
Τιμή: 720.000 €       

Το σπίτι αυτό ενδείκνυται τόσο για μόνιμη κατοικία, όσο για εξοχική, λόγω της κοντινής του απόστασης στη πόλη του Ηρακλείου όσο και στα κοντινά χωριά. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επαγγελματική στέγη για χρήση ώς γραφεία, ή και για τη διεξαγωγή σεμιναρίων, γιόγκα retreat, κέντρο ομορφιάς και ευεξίας κλπ .  Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα, γη). H REMAX Specialists, είναι μέλος της REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με πάνω από 9.000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 147.000 συνεργάτες. Contact Phone: +30 6945253645
Real Estate Consultant Name: Rena Pahaki,
Company name: RE/MAX Specialists Heraklion. Εθνικής Αντιστάσεως 6, Ηράκλειο
Email: renapahaki@gmail.com

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Θέρμανση: Κεντρική

Τζάκι

Επιπλωμένο

Θυροτηλεόραση

WC

Αποθήκη

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βόρειο

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.