Πώληση Αγροτεμάχιο 4134τ.μ. - Πολύχρονο, Παλλήνη

Ζητούμενη τιμή: 110000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Παλλήνη, Πολύχρονο

110,000 €

Ν. Χαλκιδικής, Παλλήνη, Πολύχρονο

ID: 231871016-2

Τετραγωνικά Μέτρα

4134

Προς Πώληση αποκλειστικά από τη RE/MAX Metron!

Αγροτεμάχιο μεταξύ Πολύχρονου και Χανιώτης στην Χαλκιδική. Βρίσκεται ανάμεσα στις δημοφιλές περιοχές της Χαλκιδικής, κάνοντας το εξαιρετική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για επένδυση ή τουριστική εκμετάλλευση. Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, με δυνατότητα δόμησης έως 200 τ.μ. και μέγιστο ύψος κτιρίου 7,5 μ. Είναι ιδανικό για κατασκευή κατοικίας ή τουριστικού καταλύματος καθώς και για αγροτική χρήση. Βρίσκεται μόλις 410 μέτρα από την παραλία και διαθέτει πρόσβαση σε νερό και ρεύμα, καθιστώντας το έτοιμο για επένδυση. Επίσης, βρίσκεται σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από την Κασσανδρεία και 90 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Μακεδονία, κάνοντας την πρόσβαση εύκολη.

Κωδικός Ακινήτου: 893973

Μπορείτε να μας καλέσετε για να σας υποδείξουμε το συγκεκριμένο ακίνητο, ή ακόμη για να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το ιδανικό ακίνητο για εσάς. Είναι επίσης απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας (Α.Φ.Μ.), για την σύνταξη κάποιων εγγράφων που πιθανόν να χρειαστούν όπως εντολή υπόδειξης, έντυπο προσφοράς, κ.α.

RE/MAX Metron Halkidiki Δημ.Τζαβούρα 9, Νέα Μουδανιά | Καλλιθέα | Νικήτη Τ. +302373065555 | email: info@remax-metron.gr www.remax-metron.gr

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.