Πώληση Μονοκατοικία 315τ.μ. - Καρτερός, Νέα Αλικαρνασσός

Ζητούμενη τιμή: 900000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Νέα Αλικαρνασσός, Καρτερός

900,000 €

Ν. Ηρακλείου, Νέα Αλικαρνασσός, Καρτερός

ID: 231901018-23

Συνολικά Δωμάτια

7

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

315

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

Ισόγειο

Τοποθεσία: Καρτερός, Ηράκλειο Κρήτης ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ: Εντυπωσιακή ανεξάρτητη μονοκατοικία 315τμ χτισμένη με τη μέγιστη φροντίδα σε ένα οικόπεδο 1,6 στρεμμάτων, περιλαμβάνει: Ισόγειο διαμέρισμα: 125 τ.μ., με τρία υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες από το δάπεδο μέχρι την οροφή, μεγάλη κουζίνα, σαλόνι με τραπεζαρία, τζάκι και βεράντα 18 τ.μ. με άμεση πρόσβαση στον μπροστινό κήπο. Διώροφη μεζονέτα (1ου και 2ου ορόφου): 190 τ.μ., που περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια με θέα στη θάλασσα ή στο βουνό και εντοιχισμένες ντουλάπες από το δάπεδο μέχρι την οροφή, δύο μπάνια, κουζίνα με νησίδα από γρανίτη και θέα στη θάλασσα, χώρους αποθήκευσης και σαλόνι με τζάκι. Το σαλόνι οδηγεί σε εξωτερική βεράντα 18 τ.μ. με απρόσκοπτη θέα στον κήπο, το βουνό και τη θάλασσα. Ανεξάρτητο Σπιτάκι με ξυλόφουρνους: Βρίσκεται στον πίσω κήπο και είναι 51 τ.μ., χτισμένο εξολοκλήρου από πέτρα, με δύο πέτρινους φούρνους, μικρή κουζίνα, τραπεζαρία και αλουμινένιες πόρτες που ανοίγουν σε έναν εξωτερικό χώρο τραπεζαρίας κάτω από ένα από τα πολλά δέντρα που προσφέρουν σκιά· το ιδανικό μέρος για κοινωνικές συγκεντρώσεις έξω από το σπίτι. Υλικά Κατασκευής: Ολόκληρο το σπίτι είναι κατασκευασμένο με ιταλικά και γερμανικά υλικά Α ποιότητας. Τα δάπεδα είναι από κεραμικά πλακάκια σε όλο το σπίτι, και τα πλαίσια των παραθύρων και των θυρών είναι από αλουμίνιο. Η κουζίνα είναι από ιταλικά έπιπλα ποιότητας (Scavolini) και οι πόρτες των υπνοδωματίων είναι από ξύλο υψηλής ποιότητας. Το εξωτερικό του σπιτιού έχει επενδυθεί με φυσική πέτρα που παρέχει φυσική θερμομόνωση. Θέρμανση: Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματιστικά και πάνελ θέρμανσης συνδεδεμένα με την κεντρική θέρμανση. Υπάρχει επίσης τζάκι στα σαλόνια και δύο ηλιακά πάνελ για τη θέρμανση νερού. Κήπος: Ο κήπος που περιβάλλει το σπίτι 360° είναι χωρισμένος σε τρία επίπεδα, με χώρο στάθμευσης για πέντε αυτοκίνητα και καλυμμένος με καταπράσινο γρασίδι. Σε διάφορα μέρη του κήπου υπάρχουν καλά συντηρημένα οπωροφόρα δέντρα και καλλωπιστικά φυτά. Ο κήπος με ανατολικό προσανατολισμό έχει τη δυνατότητα για κατασκευή πισίνας. Άλλα χαρακτηριστικά: Το σπίτι διαθέτει δύο δεξαμενές νερού, μία των 19 κυβικών μέτρων που τροφοδοτεί το σπίτι και μία χωριστή των 5 κυβικών μέτρων που τροφοδοτεί τον κήπο, επομένως η παροχή νερού δεν είναι ποτέ πρόβλημα. Έχει εγκατασταθεί σύστημα ασφαλείας με εξωτερικές κάμερες στο σπίτι. Όλες οι πόρτες και τα παράθυρα διαθέτουν σίτες και ηλεκτρικά ρολά. Προσβασιμότητα: Το ακίνητο βρίσκεται 3 λεπτά από την αμμώδη παραλία του Τόμπρουκ, 10 λεπτά από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και τα τοπικά καταστήματα και 15 λεπτά από το κέντρο του Ηρακλείου. Στη γύρω περιοχή υπάρχει δημοτικό και γυμνάσιο. Η πρόσβαση στο ακίνητο γίνεται μέσω του κεντρικού δρόμου. Έτος κατασκευής: 2007-2010 Τιμή: €900.000 (Το ακίνητο πωλείται χωρίς έπιπλα)  
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα, γη). H REMAX Specialists, είναι μέλος της REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με πάνω από 9.000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 147.000 συνεργάτες.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6945253645, Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ-2μμ
Συμβούλου Ακινήτων: Ρένα Παχάκη
RE/MAX Specialists 2 Heraklion
Email: renapahaki@gmail.com

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Γ

Τζάκι

Κλιματισμός

Θυροτηλεόραση

Αποθήκη

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Βόρειο

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Θέσεις Parking: Πέντε

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.