Πώληση Διαμέρισμα 41τ.μ. - Άγιος Δημήτριος, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 148000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Άγιος Δημήτριος

148,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Άγιος Δημήτριος

ID: 231361004-1949

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

41

Έτος Κατασκευής

1976

Όροφος

3ος

Πώληση Ανακαινισμένου Διαμερίσματος στη ΘεσσαλονίκηΚωδικός Ακινήτου: 15-6234
Τοποθεσία: Δήμος Άγιος Δημήτριος, Θεσσαλονίκη, κοντά στη Ρωμαϊκή Αγορά
Τιμή: 148.000 €
Επιφάνεια: 41 τ.μ.
Όροφος: 3οςΠεριγραφή: Πωλείται ανακαινισμένο και ευρύχωρο διαμέρισμα, ιδανικό για κατοικία ή επένδυση. Βρίσκεται σε μια ζωηρή γειτονιά της Θεσσαλονίκης, μόλις λίγα βήματα από την ιστορική Ρωμαϊκή Αγορά, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, καφετέριες και δημόσιες συγκοινωνίες. Αποτελείται από:1 άνετο υπνοδωμάτιοφωτεινή σαλοκουζίναμοντέρνο μπάνιοΧαρακτηριστικά:Κατασκευή: 1976Θέρμανση: Ατομική - φυσικό αέριοΚουφώματα: ΑλουμινίουΠατώματα: ΠλακάκιΠόρτα: ΘωρακισμένηΝτουλάπες: ΠαρέχονταιΑνελκυστήρας: ΝαιΗλεκτρικές Συσκευές: ΣυμπεριλαμβάνονταιΤζάμια: ΔιπλάΑνακαλύψτε την άνετη και σύγχρονη ζωή που προσφέρει αυτό το διαμέρισμα σε μία από τις πιο ζωντανές περιοχές της Θεσσαλονίκης. Ιδανικό για όποιον αναζητά ένα ανακαινισμένο σπίτι σε προσιτή τιμή με άμεση πρόσβαση στην ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης! Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

REMAX DOMINO Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα 2313088317 www.remax-domino.gr info@remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Δ

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.