Πώληση Διαμέρισμα 73τ.μ. - Εδέμ, Παλαιό Φάληρο

Ζητούμενη τιμή: 228000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Παλαιό Φάληρο, Εδέμ

228,000 €

Αθήνα - Νότια Προάστια, Παλαιό Φάληρο, Εδέμ

ID: 231941197-9

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

73

Έτος Κατασκευής

1970

Όροφος

4ος

Πώληση στο Παλαιό Φάληρο ενός Εξαιρετικού Διαμερίσματος στον 4ο όροφο σε απόσταση 50μ από τη θάλασσα. 
Το εμβαδό του διαμερίσματος είναι 73τμ και αποτελείται από:
-1 ευρύχωρο χωλ στην είσοδο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθει ως καθιστικό-τραπεζαρία, διότι ενώνεται μεσω μεγάλης συροόενης πόρτας με τον χώρο του σαλονιού. -1 πολύ άνετο υπνοδωμάτιο το οποίο μαζί με το σαλόνι είναι προσόψεως και μοιράζονται ένα μεγάλο και ενιαίο  μπαλκόνι. -Στα αριστερά του διαμερίσματος βρίσκονται μία κλειστή κουζίνα, μία αποθήκη και ένα λουτρό, στα οποία το 2020 είχε γίνει μεγάλη ανακαίνιση (η αποθήκη είναι εξοπλισμένη με ντουλάπα και ράφια).
-Τα κουφώματα είναι καινούργια με διπλά τζάμια και ηλεκτρικά ρολά. -Το μπαλκόνι έχει τέντα σε όλο το μήκος με ηλεκτρικό μηχανισμό.
Χάρη στον βορειοδυτικό του προσανατολισμό το διαμέρισμα είναι φωτεινό όλες τις ώρες, ζεστό τους χειμωνιάτικους μήνες και δροσερό το καλοκαίρι. Ο 4ος όροφος προσφέρει μία ανεμπόδιστη θέα σε δύο όμορφους δρόμους και σε ωραία ακίνητα. Βρίσκεται σε μία εξαιρετική τοποθεσία με άμεση πρόσβαση σε ΜΜΜ, σουπερμάρκετ, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εμπορικά μαγαζιά και εστιατόρια, φαρμακεία και κέντρα υγείας.    
Σε απόσταση μόλις 50 m από τη θάλασσα το κάνει εξαιρετικά κατάλληλο όχι μόνο για ιδιοκατοίκηση αλλά και για επενδυτική αγορά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Κεντρική

Κλιματισμός

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Συναγερμός

Επιτρέπονται κατοικίδια

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

Κήπος

Πρόσοψης

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.