Ενοικίαση Διαμέρισμα 110τ.μ. - Άγιοι Ανάργυροι, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 650 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Βόλος, Άγιοι Ανάργυροι

650 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Άγιοι Ανάργυροι

ID: 230941124-56

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

110

Έτος Κατασκευής

2010

Όροφος

2ος

Διατίθεται αποκλειστικά από το γραφείο μας επιπλωμένο διαμέρισμα προς ενοικίαση στον Βόλο, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο και διαθέτει συνολική επιφάνεια 110 τ.μ. Πρόκειται για μία μοντέρνα κατασκευή του 2010, ιδανική για όσους αναζητούν άνεση και λειτουργικότητα.

Το διαμέρισμα θα είναι διαθέσιμο από τις 15 Οκτωβρίου, προσφέροντας την ιδανική ευκαιρία για να εγκατασταθείτε σε ένα άνετο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο.

Το ακίνητο αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μία σαλοκουζίνα, μπάνιο και επιπλέον WC, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης για μια οικογένεια ή ζευγάρι. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, παρέχοντας οικονομία και απόλυτη ανεξαρτησία στη θέρμανση του χώρου.

Η θέα προς το αστικό τοπίο προσφέρει μια αίσθηση άνεσης και γαλήνης, ενώ τα συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια και τα πατώματα από πλακάκι συνεισφέρουν στην ενεργειακή απόδοση και την ηχομόνωση του διαμερίσματος. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, τζάκι για ζεστές και ατμοσφαιρικές βραδιές, κλιματιστικό και πλήρη γκάμα ηλεκτρικών συσκευών για την κάλυψη όλων των αναγκών σας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Τζάκι

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

WC

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Δυτικό

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.