Πώληση Μονοκατοικία 170τ.μ. - Ακρωτήρι, Χώρα (Ζάκυνθος)

Ζητούμενη τιμή: 870000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Χώρα (Ζάκυνθος), Ακρωτήρι

870,000 €

Ν. Ζακύνθου, Χώρα (Ζάκυνθος), Ακρωτήρι

ID: 232121002-91

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

170

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2008

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 1-208

Πωλείται εκπληκτική μονοκατοικία 170 τ.μ. στην πανέμορφη περιοχή Ακρωτήρι στη Ζάκυνθο, σε 1 στρέμμα οικόπεδο, η οποία προσφέρει απρόσκοπτη και απαράμιλλη θέα στη θάλασσα.
Η περιοχή Ακρωτήρι συνδυάζει φυσική ομορφιά με μια ήσυχη ατμόσφαιρα, ιδανική για όσους αναζητούν ηρεμία και πολυτέλεια σε κοντινές αποστάσεις από τη θάλασσα αλλά παράλληλα και από την πόλη της Ζακύνθου.

Η κατοικία βρίσκεται σε οικόπεδο ενός στρέμματος και εκτείνεται σε τρία επίπεδα, προσφέροντας άπλετο χώρο για κάθε ανάγκη και επιθυμία του νέου ιδιοκτήτη.
Στο ισόγειο υπάρχει ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα, ενώ ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος συνθέτουν μια εντυπωσιακή μεζονέτα, συνδυάζοντας άνεση και πολυτέλεια σε κάθε επίπεδο.

Το ισόγειο διαθέτει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, ιδανικό για φιλοξενούμενους ή για προσωπική χρήση, ένα μπάνιο, μια πλήρως ανακαινισμένη - εξοπλισμένη κουζίνα , ενώ το σαλόνι με το τζάκι αποτελεί το ιδανικό σημείο χαλάρωσης. Στο ίδιο επίπεδο, υπάρχει και ένας κλειστός χώρος στάθμευσης ο οποίος αυτός μπορεί να αξιοποιηθεί με διάφορους τρόπους, είτε ως αποθηκευτικός, είτε ως επιπλέον υπνοδωμάτιο, γραφείο ή ακόμα και προσωπικός χώρος για χόμπι ή δραστηριότητες, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Η πρόσβαση στο ισόγειο γίνεται από τρεις διαφορετικές εισόδους, επιτρέποντας την εύκολη κυκλοφορία στο χώρο και εξασφαλίζοντας τη μέγιστη άνεση και ευκολία στη χρήση του.

Ο πρώτος όροφος της μεζονέτας είναι εξίσου εντυπωσιακός, διαθέτοντας μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα άνετο και φωτεινό σαλόνι, καθώς και ένα μπάνιο που εξασφαλίζει απόλυτη άνεση τόσο για τους ενοίκους όσο και για τους επισκέπτες.

Στον δεύτερο όροφο της μεζονέτας βρίσκονται δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με άπλετο φυσικό φως και όμορφη θέα, δημιουργώντας ένα ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον. Το μπάνιο σε αυτό το επίπεδο είναι κομψό και λειτουργικό, εξυπηρετώντας τα υπνοδωμάτια και προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Η κατοικία είναι πλήρως εξοπλισμένη με αυτόνομη θέρμανση και σύστημα κλιματισμού, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας καθ όλη τη διάρκεια του έτους.

Εξωτερικά, είναι εξίσου εντυπωσιακή και περιφραγμένη, προσφέροντας μέγιστη ιδιωτικότητα και ασφάλεια. Ο μεγάλος κήπος που περιβάλλει την κατοικία δημιουργεί μια αληθινή όαση γαλήνης και ηρεμίας. Η ιδιωτική πισίνα αποτελεί το επίκεντρο του εξωτερικού χώρου, προσφέροντας ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης για εσάς και την οικογένειά σας. Επίσης, εκτός από τον κλειστό χώρο στάθμευσης που προαναφέρθηκε,  υπάρχει και ένας εξωτερικός χώρος στάθμευσης, παρέχοντας επιπλέον άνεση.
Επιπλέον, εξωτερικά υπάρχει ένας πλήρως εξοπλισμένος χώρος BBQ, ιδανικός για κοινωνικές εκδηλώσεις, οικογενειακά γεύματα ή ακόμα και για χαλαρά δείπνα με φίλους.

Εάν το επιθυμεί ο νέος αγοραστής, υπάρχει η ευχέρεια να χρησιμοποιήσει το ισόγειο για ενοικίαση, ενώ να κατοικεί στα υπόλοιπα επίπεδα της κατοικίας. Αυτό προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για να δημιουργήσει ένα σταθερό ρυθμό εισοδήματος από την ενοικίαση, αξιοποιώντας τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει στην περιοχή. Επιπλέον, η κατοικία μπορεί να ενοικιαστεί ολόκληρη, γεγονός που την καθιστά μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή. Η υψηλή ζήτηση και η προνομιακή τοποθεσία της κατοικίας εξασφαλίζουν την αποδοτικότητα της επένδυσης, κάνοντάς την ιδανική για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να συνδυάσει την άνεση με την κερδοφορία.
 
Η τοποθεσία της, μόλις λίγα λεπτά από γνωστές παραλίες του νησιού και με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα, την καθιστά ιδανική είτε ως μόνιμη κατοικία είτε ως εξοχική βίλα για τις διακοπές σας. Μια μοναδική ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Επιπλωμένο

Τζάκι

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.