Ενοικίαση Κατάστημα 82τ.μ. - Νέα Κυψέλη, Κυψέλη

Ζητούμενη τιμή: 650 €

Κατάστημα - Ενοικίαση - Κυψέλη, Νέα Κυψέλη

650 €

Αθήνα - Κέντρο, Κυψέλη, Νέα Κυψέλη

ID: 231451003-29

Συνολικά Δωμάτια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

82

Έτος Κατασκευής

1978

Όροφος

Ισόγειο

Διατίθεται για ενοικίαση φωτεινός και διαμπερής επαγγελματικός χώρος 82 τ.μ. στην Κυψέλη Οδός Σκύρου, σε μια πανέμορφη πλατεία με θέα την εκκλησία Μεταμόρφωση Σωτήρος. Ο χώρος είναι ιδανικός τόσο για γραφείο όσο και για κατάστημα.Χαρακτηριστικά:

Εμβαδόν: 67 τ.μ. στο ισόγειο & 15 τ.μ. πατάρι Διάταξη: Ενιαίος χώρος, με εσωτερική σκάλα που ενώνει το ισόγειο με το πατάρι Εξωτερικός Χώρος: Πρόσοψη με μεγάλο πεζοδρόμιο, κατάλληλο για εξωτερική διαμόρφωση WC και μικρή κουζίνα διαμορφωμένη για τις ανάγκες επαγγελματικής χρήσης Φωτεινότητα: Διαμπερές, με πίσω όψη σε όμορφο ακάλυπτο με δέντρα, προσφέροντας φυσικό φως όλη τη μέρα Εξοπλισμός: 3 κλιματιστικά (παλαιού τύπου) Προηγούμενη χρήση: Αρχιτεκτονικό γραφείο, εξαιρετικά κατάλληλο για επαγγελματίες αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μηχανικούς ή και για κατάστημα Μηδενικά κοινόχρηστα: Ο χώρος δεν επιβαρύνεται με επιπλέον κοινόχρηστα

Πλεονεκτήματα τοποθεσίας:

Βρίσκεται σε ήσυχο σημείο στην καρδιά της Κυψέλης, με θέα τη γραφική πλατεία Μεταμόρφωσης Σωτήρος. Παρόλο που δεν είναι σε κεντρικό δρόμο, το σημείο προσφέρει ησυχία και φυσική ομορφιά, ενώ παραμένει κοντά σε κεντρικές οδούς για εύκολη πρόσβαση. Ευρύχωρος προαύλιος χώρος στο μπροστινό μέρος, κατάλληλος για εξωτερική προβολή ή χρήση τραπεζοκαθισμάτων (εφόσον πρόκειται για κατάστημα). 300 μέτρα απόσταση από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων.

Προτεινόμενες Χρήσεις:

  1. Γραφείο Επαγγελματιών (π.χ. Δικηγόρων, Συμβούλων, Μηχανικών)

  2. Στούντιο Καλλιτεχνών ή Εργαστήριο Χειροτεχνίας

Η φωτεινότητα και ο ενιαίος χώρος μπορούν να φιλοξενήσουν καλλιτέχνες ή χειροτέχνες που αναζητούν έναν χώρο για δημιουργία. Η ήσυχη τοποθεσία και η πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο προσφέρουν ιδανικό περιβάλλον για έμπνευση.

  1. Κέντρο Ευεξίας/Εναλλακτικών Θεραπειών (π.χ. Γιόγκα, Pilates, Μασάζ)

Ο χώρος μπορεί να διαμορφωθεί για κέντρο ευεξίας ή στούντιο γιόγκα, πιλάτες ή και για εναλλακτικές θεραπείες, όπως ρεφλεξολογία ή μασάζ. Η αίσθηση της ηρεμίας στην περιοχή και το φυσικό φως τον καθιστούν ιδανικό για τέτοιες χρήσεις.

  1. Αίθουσα Εκδηλώσεων/Εργαστηρίων. Μικρές εκδηλώσεις, σεμινάρια, εργαστήρια ή ακόμα και μαθήματα ζωγραφικής, φωτογραφίας.

  2. Κατάστημα Λιανικής (π.χ. Βιολογικά Προϊόντα, Έργα Τέχνης, Concept Store)

6. Εργαστήριο & Showroom Κατασκευών (π.χ. Έπιπλα, Κοσμήματα)

  1. Κέντρο Εκμάθησης, Φροντιστήριο, Μαθήματα Τέχνης ή Μουσικής

Μπορεί να φιλοξενήσει φροντιστήριο, μαθήματα τέχνης ή μουσικής, εκμεταλλευόμενος τον ενιαίο χώρο για μικρές τάξεις ή ομαδικά μαθήματα.

8. Κομμωτήριο/Κέντρο Αισθητικής

  1. Χώρος Φωτογράφου ή Video Studio

  2. Χώρος Co-Working (Συνεργατικός Χώρος)
    11. Καφετέρια

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ σας και η καταγραφή αυτών στην εντολή υπόδειξης, σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Μεσιτικό Γραφείο RE/MAX Property Experts. Προγραμματισμός Υποδείξεων κατόπιν επικοινωνίας με τo Σύμβουλο Ακινήτων απευθείας στο τηλέφωνο: 6947001661

 
Βασιλική Εξάρχου Σύμβουλος Ακινήτων REMAX Property Experts

210 8831062 - 6947 001 661 - info@remax-propertyexperts.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Διαμπερές

WC

Εξωτερικά

Πόρτα ασφαλείας

Θέα: Πλατεία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.