Πώληση Πολυκατοικία 268τ.μ. - Κέντρο, Σητεία

Ζητούμενη τιμή: 320000 €

Οικιστικό - Πώληση - Σητεία, Κέντρο

320,000 €

Ν. Λασιθίου, Σητεία, Κέντρο

ID: 232181002-40

Τετραγωνικά Μέτρα

268

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Στην όμορφη πόλη της Σητείας, πωλείται παραδοσιακό διώροφο κτίριο 268 τ.μ., χτισμένο σε διαμπερές οικόπεδο 260 τ.μ. Το ακίνητο διαθέτει αυλές με πρόσωπο και στους δύο δρόμους(εμπρός και πίσω) και προσφέρει μαγευτική θέα στη θάλασσα.
Βρίσκεται μόλις 50 μέτρα από τον κεντρικό παραλιακό δρόμο της πόλης, 200 μέτρα από την κεντρική πλατεία και σε απόσταση 6 λεπτών περπατήματος από την παραλία.

Το κτίριο μπορεί να αξιοποιηθεί ως διώροφη κατοικία, ως δύο ξεχωριστά οροφοδιαμερίσματα ή να επαναλειτουργήσει για τουριστική επαγγελματική χρήση (πρώην ξενοδοχείο)

Ιδανική επιλογή για επενδυτές και λάτρεις της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Κρήτης!

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.