Ενοικίαση Διαμέρισμα 51τ.μ. - Φάληρο, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 520 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Φάληρο

520 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Φάληρο

ID: 231571032-77

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

51

Έτος Κατασκευής

1967

Όροφος

5ος

Κωδικός ακινήτου: 109-3136 - Θεσσαλονίκη - Φάληρο

Ενοικιάζεται επιπλωμένο διαμέρισμα στον 5ο όροφο με συνολική επιφάνεια 51 τ.μ. Το ακίνητο διαθέτει ένα φωτεινό και άνετο υπνοδωμάτιο, ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο όπως και ένα πατάρι. Κατασκευασμένο το 1967, ανήκει στην ενεργειακή κλάση Δ και προσφέρει θέρμανση με θερμοσυσσωρευτές. Απολαύστε θέα σε αστικό τοπίο και άνεση με πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο. Περιλαμβάνει θωρακισμένη πόρτα, ντουλάπες, ανελκυστήρα, κλιματισμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες και διπλά τζάμια, καθώς και ανοιχτωσιά.

Η περιοχή είναι ιδανική καθώς προσφέρει άμεση πρόσβαση σε super markets, φαρμακεία, σχολεία, πάρκα και καταστήματα εστίασης. Επιπλέον, υπάρχουν στάσεις λεωφορείων δίπλα στο ακίνητο, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις, καθώς και πολύ κοντά στην παραλιακή αλλά και μόλις λίγα λεπτά από τα Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Τύπος Θέρμανσης: Θερμοσυσσωρευτές

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Επιπλωμένο

Κλιματισμός

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Πόρτα ασφαλείας

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.