Πώληση Διαμέρισμα 163τ.μ. - Αιξωνή, Γλυφάδα

Ζητούμενη τιμή: 1980000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Γλυφάδα, Αιξωνή

1,980,000 €

Αθήνα - Νότια Προάστια, Γλυφάδα, Αιξωνή

ID: 231941197-8

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

163

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

2ος

ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ στο Κέντρο της Γλυφάδας σε υπό ανέγερση πολυκατοικία τριών οροφών με σοφίτα και πισίνα !! [163 τμ]
Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο επίπεδα με ειδοδο στον 2ο όροφο (95,78 τμ) και την κλίμακα ανόδου στη σοφίτα στον 3ο όροφο (67,21 τμ). 
Το πρώτο επίπεδο του διαμερίσματος θα αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια το καθένα με δικό του λουτρό και ένα wc στο σαλόνι.
Το master που έχει και βεστιάριο (walk in closet)
Η σοφίτα που αποτελείται από καθιστικό – κουζίνα σε έναν φωτεινό ενιαίο χώρο και ένα wc. Στο σαλόνι θα κατασκευαστεί κρεμαστό ενεργειακό τζάκι. Στον εξώστη της σοφίτας θα κατασκευαστεί πισίνα 15 τμ με βάθος 1,18 m. Θα διαθέτει δύο θέσεις πάρκινγκ στο υπόγειο της πολυκατοικίας και αποθήκη. 
Τα κουφώματα θα είναι τριπλής ενέργειας της σειράς ESS47 και EOS 60 της EUROPA.
Σύστημα NETMETERING το οποίο είναι εξελιγμένη μέθοδος παραγωγής ρεύματος από φωτοβολταϊκά πάνελ. • Θα Παρέχεται ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης της εταιρείας REHAU • Το νερό για την θέρμανση των χωρών που παράγεται από αντλία θερμότητας αυτόνομη και ανεξάρτητη σε κάθε διαμέρισμα. • Το σύστημα ψύξης θα είναι μέσω τοπικών κλιματιστικών μονάδων ανεμιστήρα – στοιχείου fan coil units (FCU)
Ο συνδυασμός αυτών έχει τη δυνατότητα να μειώσει σημαντικά έως και να εξαλείψει το κόστος θέρμανσης – κλιματισμού του διαμερίσματος, το οποίο σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες μηχανολογικές μελέτες κατατάσσουν το κτίριο στην ενεργειακή κλάση Α++
Σε ένα πολύ ήσυχο και όμορφο δρόμο δίπλα στις δυο πιο πολυσύχναστες πλατείες της Γλυφάδας (Πλατεία Εσπερίδων και Νυμφων) με πολλά καφέ, καφέ, γιατρικά κέντρα και εμπορικά καταστήματα!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Τύπος Θέρμανσης: Fan Coil

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κλιματισμός

WC

Αποθήκη

Τζάκι

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

Ρετιρέ

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.