Ενοικίαση Κατάστημα 80τ.μ. - Αγία Βαρβάρα, Παλαιό Φάληρο

Ζητούμενη τιμή: 1000 €

Κατάστημα - Ενοικίαση - Παλαιό Φάληρο, Αγία Βαρβάρα

1,000 €

Αθήνα - Νότια Προάστια, Παλαιό Φάληρο, Αγία Βαρβάρα

ID: 231451003-24

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

80

Έτος Κατασκευής

1977

Όροφος

Ισόγειο

Διατίθεται ισόγειο επαγγελματικό κατάστημα συνολικού εμβαδού 80 τ.μ., με πρόσοψη στην κεντρική οδό, στην καρδιά του Παλαιού Φαλήρου, πλησίον Πλατείας Φιλικής Εταιρείας.

Χώροι:

Το κατάστημα αποτελείται από δύο συνεχόμενους χώρους που εκτείνονται σε βάθος καθώς και εναν ενιαίο χώρο υπογείου 72 τ.μ. που μπορεί να χρησιμοποιηθεί βοηθητικά σαν αποθήκη:

Κεντρικός χώρος: 57 τ.μ. Ανακαινισμένος, Βιτρίνα 6 μέτρων, πάτωμα laminate, μπάνιο, ιδανικός για εμπορική χρήση ή εστίαση, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα και ανοιχτωσιά. Πίσω χώρος: 24 τ.μ., συνδεδεμένος με τον μπροστινό μέσω 4 σκαλιών (μικρή υψομετρική διαφορά 0,80 μ.), με πρόσβαση στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας και βοηθητική πόρτα. Υπόγεια αποθήκη 72 τ.μ., με πρόσβαση από σκάλα στον πίσω χώρο.

Εγκαταστάσεις:

Υγειονομική εγκατάσταση: Ένα w.c. και ένα πρόσφατα διαμορφωμένο μπάνιο με χώρο υποδοχής. Ρευματοδότηση τριφασική και ψευδοροφή. Προαύλιος χώρος που μπορεί να αξιοποιηθεί. Βιτρίνα 6 μέτρα Ύψος  4 μέτρα

 

Πλεονεκτήματα:

Προνομιακή τοποθεσία κοντά στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας. Μεγάλη ορατότητα λόγω πρόσοψης στην κεντρική οδό. Εύκολη πρόσβαση και ευελιξία στους χώρους. Αδεια Υγειονομικής Χρήσης 

Προτάσεις Χρήσης:

Κατάλληλο για πολλές επαγγελματικές χρήσεις λόγω της προβολής και της κίνησης απο την πλατεία που ενισχύει την προσέλκυση πελατών.

Εστίαση: Κλασική επιλογή λόγω της κίνησης, με δυνατότητα αξιοποίησης εξωτερικών χώρων και υγειονομικής άδειας. Λιανικό εμπόριο: Για μικρά καταστήματα ρούχων, δώρων ή ειδών τεχνολογίας. Γραφεία ή υπηρεσίες: Χώροι συμβούλων, φαρμακείων ή λογιστικών γραφείων είναι κατάλληλες εναλλακτικές σε ήσυχες γειτονιές όπως το Παλαιό Φάληρο Καφέ ή ζαχαροπλαστείο Γυμναστήριο/στούντιο: Χώροι για πιλάτες, γιόγκα, ή personal training. Εκπαιδευτικός χώρος: Φροντιστήρια ή κέντρα ξένων γλωσσών μπορούν να επωφεληθούν από τη μεγάλη ροή ανθρώπων. Κομμωτήριο ή χώρος ομορφιάς: Με αυξημένη ανάγκη για τέτοιες υπηρεσίες σε κεντρικά σημεία.Παρούσα Χρήση:

Το ακίνητο επι του παρόντος λειτουργεί σαν ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ Coffee Delivery & Take Away και υπάρχει υγειονομική άδεια σε ισχύ, καθώς και άδεια τοποθέτησης τέντας  προσφέροντας τη δυνατότητα αξιοποίησης του εξωτερικού χώρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

Μην χάσετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε αυτό το προνομιακό επαγγελματικό ακίνητο στο κέντρο του Παλαιού Φαλήρου!

 

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ σας και η καταγραφή αυτών στην εντολή υπόδειξης, σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Μεσιτικό Γραφείο RE/MAX Property Experts. Προγραμματισμός Υποδείξεων κατόπιν επικοινωνίας με τo Σύμβουλο Ακινήτων απευθείας στο τηλέφωνο: 6947001661

 

Βασιλική Εξάρχου Σύμβουλος Ακινήτων REMAX Property Experts

210 8831062 - 6947 001 661 - info@remax-propertyexperts.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Δ

WC

Διαμπερές

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Ανακαινισμένο

Θέα: Πλατεία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.