Πώληση Μονοκατοικία 75τ.μ. - Αμπελόκηποι, Χώρα (Ζάκυνθος)

Ζητούμενη τιμή: 150000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Χώρα (Ζάκυνθος), Αμπελόκηποι

150,000 €

Ν. Ζακύνθου, Χώρα (Ζάκυνθος), Αμπελόκηποι

ID: 232121002-86

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

75

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1990

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 2-198

Πωλείται μονοκατοικία 75 τ.μ. σε οικόπεδο 1.240 τ.μ. στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Η κατοικία, κατασκευασμένη το 1990, προσφέρει έναν συνδυασμό ηρεμίας και φυσικής ομορφιάς, καθώς βρίσκεται σε μια γαλήνια τοποθεσία, περιτριγυρισμένη από καταπράσινα ελαιόδεντρα. Ιδανική για όσους αναζητούν την ηρεμία της εξοχής, μακριά από τον θόρυβο της πόλης.

Η μονοκατοικία διαθέτει έναν ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, λόγω της υπάρχουσας διαμόρφωσης του σπιτιού, ο νέος ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει εύκολα μετατροπές και να αλλάξει τους χώρους και τη διαρρύθμιση του ακινήτου, προσαρμόζοντάς το στις δικές του ανάγκες και αισθητικές προτιμήσεις.

Το ακίνητο διαθέτει ευρύχωρες βεράντες, μια μεγάλη αυλή και έναν άνετο χώρο στάθμευσης. Το οικόπεδο είναι πλήρως περιφραγμένο, προσφέροντας ασφάλεια και απόλυτη ιδιωτικότητα.

Η τοποθεσία της κατοικίας συνδυάζει την ηρεμία της υπαίθρου με την άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, υπηρεσίες, σχολεία και χώρους διασκέδασης. Αυτό καθιστά αυτή την κατοικία ιδανική τόσο για μόνιμη κατοικία όσο και για εξοχική χρήση.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Εξωτερικά

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.